RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Inspecție de la UEFA la Pandurii

/ 14 mai 2013

Prezența Pandurilor în următoarea ediție a Europa League este luată în calcul nu doar de conducerea clubului gorjean sau de suporteri, ci și de oficialii UEFA, care și-au trimis un reprezentant pentru a evalua Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu în vederea organizării meciuri oficiale la nivel european.

stadion pista bitum UEFA l-a delegat pentru inspectarea Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu pe Nebojsa Ivkovic din Serbia, inspecţia stadionului fiind programată pentru miercuri, 15 mai, iar aceasta va începe de la ora 08:00.

Președintele Pandurilor consideră că echipa sa va putea juca la Târgu Jiu în meciurile din tururile 1 și 2 preliminarii ale Europa League: „Trebuie să facem un efort, așa cum am făcut la promovare, să acoperim 7 mii de locuri, să facem locurile disponibile pentru presă, parcarea. Din punctul de vedere al vestiarelor corespundem.

Cu parcarea blocăm strada din faţa Primăriei şi am găsi soluţii. La presă dăm toată partea dreaptă până jos şi gata”, a declarat Marin Condescu. În cazul în care Pandurii ar reuși să treacă și de turul 2 preliminar, președintele grupării gorjene spune că nu are încă pregătită o variantă: „Nu m-am gândit unde vom juca mai departe în Europa. Puteţi să mă întrebaţi, ori că nu trecem de turul 2 ori, ori că nu are rost să cheltuim atâţia bani ca să jucăm în altă parte. Ar trebui amenajat terenul din Târgu-Jiu. Stăm şi adunăm bani şi facem teren omologabil aici”, a mai spus Condescu.

Programul Pandurilor în Europa depinde de clasarea în Liga 1 la finele acestei stagiuni și de cine va câștiga și va disputa finala Cupei României. Dacă va termina pe locul 3, Pandurii va juca din primul tur preliminar al Europa League, cu meciuri în 4 și 11 iulie. Turul 2 preliminar are meciuri în 18  și 25 iulie, turul 3 preliminar și play-off-ul Europa League fiind destul de greu de atins de Pandurii.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.