RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „A fost un duș rece, sperăm binevenit”

/ 7 iulie 2013

Înfrângerea Pandurilor, prima din acest cantonament, nu a picat prea bine, dat fiind scorul cu care trupa lui Pustai s-a înclinat în fața Kubanului lui Dorinel Munteanu.

parvulescu 7882„Primele 30 de minute au fost extrem de echilibrate, pot spune că am jucat de la egal la egal, dar primirea celor trei goluri în decurs de câteva minute ne-a zdruncinat. A fost și o deplasare destul de lungă, de circa 140 de km. Am plecat dimineața la 9, ne-am dat jos din autocar și am jucat, dar nu căutăm scuze pentru această înfrângere. Este un duș rece pe care l-am primit, dar sperăm ca el să fie binevenit și să învățăm din acest eșec. Trebuie avut în vedere și ce adversar am avut în față, ce jucători are Dorinel Munteanu la dispoziție și ce salarii se plătesc scelor jucători. Diferențele sunt uriașe”, a declarat Eugen Pîrvulescu după meciul Pandurilor cu Kuban Krasnodar.

În acest ultim meci jucat în Austria, următorul, care va fi și ultimul din acest stagiu, jucându-se pe 10 iulie în Ungaria, cu Gyor, Pustai nu a folosit toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, încercând să se bazeze în special pe cei care vor avea cele mai mari șanse de a fi folosiți la debutul european al Pandurilor: „Cristi Pustai a folosit linia de fund cu care se gândește să joace primul meci din preliminariile Europa League. De aceea nu a fost folosit nici Sipo. Acesta este un jucător interesant, îl va mai testa antrenorul și vom vedea ce decizie vom lua. Buchta este OK din punct de vedere medical. A trecut peste problemele avute. Urmează să mai discutăm cu el până marți și atunci îi vom da un răspuns. El are acceptul celor de la Mediaș. Dacă noi ne vom înțelege cu jucătorul, acesta va veni gratis la noi”, a mai spus Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.