RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Kadusi nu e ce ne trebuie nouă”

/ 24 iunie 2012

În repriza a doua a amicalului pierdut de Pandurii cu 1-0 în fața celor de la Gloria Bistrița, Grigoraș a testat un atacant israelian, Ohad Kadusi.

Kadusi a jucat în sezonul trecut pentru echipa israeliană Bnei Sakhnin, cu care a terminat sezonul regulat pe locul trei și întreg campionatul pe poziția a opta. În vârstă de 26 de ani, atacantul a înscris de 10 ori în 36 de meciuri disputate în sezonul precedent, dar nu a reușit să-i impresioneze și pe oficialii Pandurilor în meciul cu Gloria Bistrița: „Israelianul a jucat modest și nu cred că-l vom opri. Va fi o discuție cu Grigoraș, dar nu cred că va rămâne la echipă. Nu e ce ne trebuie nouă, trebuie să fie peste ce avem noi și nu a arătat acest lucru. Nu cred că vom mai testa acum alți jucători, cel mai probabil vom mai avea în probe jucători doar în cantonamentul din Austria”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

Tot în partida cu formația bistrițeană, Cardoso a părăsit terenul de joc imediat după golul primit de Pandurii, dar Eugen Pîrvulescu a dat asigurări că brazilianul nu a pățit nimic grav: „Cardoso s-a accidentat ușor la faza golului și a părăsit terenul, dar nu este vorba de ceva serios, de ceva grav”.

Iată aici un clip cu goluri marcate de Ohad Kadusi:

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.