RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Kaposvari Rakoczi 2-0 (1-0)

/ 5 iulie 2013

Pandurii lui Pustai au învins și în al doilea meci amical al zilei, victimă fiindu-le echipa maghiară Kaposvari.

amical pandurii karlsruherPentru echipa gorjeană a deschis scorul Ciucur în minutul 13, în urma unei pase filtrante a lui Voiculeț. După pauză, Pandurii și-a dublat avantajul prin Matulevicius, care a fost angajat în partea dreaptă și a marcat cu un șut imparabil, la colțul lung, în minutul 70.

„A fost un meci pe care l-am câștigat fără probleme. În afara celor două goluri, am mai avut și alte ocazii foarte mari, Ciucur a driblat tot ce a întâlnit în cale dar a trimis pe lângă poartă, iar Matulevicius a mai înscris un gol care însă a fost anulat pentru un offside pe care noi nu l-am văzut. Ne bucurăm de această victorie pentru că știm, victoriile aduc victorii, iar acest succes ne ridică moralul”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru Sport în Gorj.

Cristi Pustai a dorit să înceapă jocul cu Brata în atac, dar jucătorul revenit în această vară în lotul gorjenilor a acuzat dureri intercostale și a fost menajat, în locul său evoluând Predescu.

Pandurii Târgu Jiu – Kaposvari Rakoczi 2-0 (1-0)

Au marcat: Ciucur (min. 13), Matulevicius (min. 70)

Pandurii: Buchta – Ungurușan, Erico, Paraskevas, Momcilovic – Voiculeț, Anton, Nistor – Ciucur, Matulevicius, Predescu. Antrenor: Cristi Pustai. Au mai jucat: Lazar și Răduca.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.