RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu 1-0 (0-0) pentru Pandurii în meciul cu First Vienna

/ 3 iulie 2013

Elevii lui Cristi Pustai au câștigat cel de-al doilea joc disputat în Austria, gorjenii dispunând cu 1-0 (0-0) de gruparea de ligă secundă First Vienna.

Tehnicianul Pandurilor a folosit jucătorii mai puțin experimentați, menajându-și titularii. Autorul singurului gol al întâlnirii a fost mijlocașul Cornel Predescu.

Pandurii Târgu Jiu – First Viena 1-0 (1-0)

A marcat: Predescu (min. 73)

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Graf, Rada, Culjak – Mbela, Al. Dan, Cristea – Grigoraș, Lemnaru, Voinea. Antrenor: Cristi Pustai. Au mai jucat: Lazar, Tătaru, Ciucur, Buleică, Brata, Predescu, Răduca, Adrovic.

predescu felicitat

„A fost un meci dificil, având în vedere și ușoara stare de oboseală pe care am acumulat-o, dar ne bucurăm că am reușit să învingem și sperăm să adunăm cât mai multe victorii, nu doar în amicale, ci și în meciurile din Europa League. Normal că ne gândim zi de zi la debutul echipei în cupele europene, cu gândul asta plecăm la antrenamente și ne dorim să facem o figură frumoasă în Europa League și să mergem cât mai departe în această competiție”, a declarat Cornel Predescu, în exclusivitate pentru Sport in Gorj.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.