RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii are în vizor 2-3 jucători pentru întărirea lotului pentru retur

/ 13 decembrie 2011

Pandurii a încheiat turul de campionat pe un nesperat loc 5, loc care, la finalul campionatului, ar trimite-o în Europa League, însă oficialii gorjenilor se tem încă să se gândească atât de departe.

Președintele executiv al Pandurilor spune că mai aproape este cămașa, iar cel mai important este meciul de duminică: „La finalul turului suntem în cărţi pentru Europa. Dar ne gândim la meciul cu Ceahlăul, un joc important. Avem nevoie şi de cele trei puncte. Ei vor veni să se agaţe de orice pentru a lua un punct. Ne dorim să fim şi la finalul campionatului să fim pe o poziţie cât mai fruntaşă”, a declarat Eugen Pârvulescu. Acesta anunță că Pandurii și-a fixat deja câteva din țintele pentru campania de achiziții din această iarnă, dar nu este încă momentul de demara discuțiile sau de a anunța despre cine este vorba: „Nu am discutat de achiziţii, avem 2-3 jucători în vizor, o să analizăm la momentul respectiv”, a mai declarat Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.