RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Locul 1 cu ghinion pentru Alexandru Staicu

/ 2 iulie 2013

    La etapa a doua a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori 1 ce a avut loc la București, clubul Pandurii Târgu Jiu a obținut câteva rezultate notabile, însă, din diferite motive, Alexandru Staicu n-a reușit ceea ce-și propusese, adică să atingă baremul cerut pentru participarea la europene în cursa de 1.500 de metri.

staicu        Staicu a avut ghinionul ca în serii să aibă concurenți slabi, ce nu l-au putut ajuta să obțină un timp bun, care să-l trimită la europene, iar în finală a avut parte de o cursă infernală, pe o ploaie torențială ce i-a făcut pe mulți să renunțe chiar la start. Alexandru Staicu a câștigat cursa, dar rămâne cu regretul de a nu fi îndeplinit baremul.

Atleții gorjeni au mai încheiat două curse pe locul 3. Este vorba de cursele de 10.000 de metri, acolo unde Daniel Lupulescu a realizat cel mai bun rezultat personal pe această distanță chiar și în condițiile unei călduri extreme. Tot pe locul 3 a terminat și Adela Bălțoi în cursa feminină de 10.000 de metri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.