RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu aleargă bine și la tineret

/ 26 februarie 2012

După un an 2011 perfect pentru el în ultimul an de juniorat, Alexandru Staicu a pășit cu bine și în primul sezon în care el evoluează la tineret, atletul legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu obținând în weekend o medalie de broz la Campionatele Naționale de seniori și tineret în sală de la București.

Atletul pregătit de Viorica Dima a terminat pe locul trei în cursa de 1.500 de metri cu 3 minute și 55 de secunde, un timp cu 9 secunde mai bun decât cel mai bun rezultat scos de Alexandru Staicu până acum. Staicu a fost foarte aproape de a obține un rezultat similar și în cursa de 3.000 de metri, cursă în care a terminat pe locul patru: „A avut și în cursa de 3.000 de metri o comportare meritorie, a făcut Personal Best de 8 minute și 34 de secunde într-o cursă în care bronzul s-a luat cu 8 minute și 33 de secunde. Staicu este în primul an de alergat la tineret, așa că trebuie avut în vedere că a alergat și contra unor atleți cu trei ani mai mari, dar ne bucurăm că a debutat cu dreptul obținând medalia de bronz la 1.500 de metri și a fost atât de aproape de o a doua la 3.000 de metri!”, a declarat antrenoarea lui Alexandru Staicu, Viorica Dima.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.