RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alexandru Staicu a luat un bronz şi în proba de 5.000 de metri

/ 3 iulie 2011

Campion naţional de juniori şi vicecampion naţional de tineret în proba de 10.000 de metri, atletul Alexandru Staicu, legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu, a mai luat o medalie la Campionatul Naţional de Atletism pentru juniori ce a avut loc în acest weekend la Bucureşti.

Alexandru Staicu a încheiat al treilea cursa de 5.000 de metri urmând a reveni acasă cu trei medalii de la ediţiile din acest an ale Campionatelor Naţionale de Atletism pentru juniori şi tineret, una de aur, una de argint şi una de bronz, el fiind cel mai medaliat atlet gorjean la aceste competiţii. Startul a fost dat de Adina Amzucu, cea care a devenit campioană naţională la triatlon, la categoria copile 1, în vreme ce Denisa Stroescu a luat argintul la aceeaşi probă, dar la categoria copile 3. Au urmat apoi rezultate foarte bune pentru Laura Popescu, câştigătoare a medaliei de bronz la 5.000 de metri la junioare şi cele trei medalii obţinute de Alexandru Staicu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.