RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Șelaru, disputat Energia și Știința Bacău

/ 18 iunie 2013

Dat până ieri la prânz ca transfer sigur, George Șelaru este, totuși, departe de a deveni jucător al Energiei.

selaru            Portarul a avut evoluții foarte apreciate sub tricolor, iar acum și-ar dori un salariu mai mare la Târgu Jiu: „Încă din luna martie am semnat un contract cu George Șelaru, el s-a arătat foarte încântat de propunerea noastră la momentul respectiv. Am avut o înțelegere parafată, există un contract semnat. El a avut în ultima perioadă niște evoluții foarte bune și în ultimul timp am observat dorința lui de a mai discuta pe anumite solicitări financiare. Vom vedea despre ce solicitări este vorba, vom vedea dacă bugetul ne permite să suplimentăm suma pe care o dorește George Șelaru și în funcție de aceste discuții vom avea în perioada următoare și un rezultat final”, a declarat Andrei Maioreanu, președintele secției de handbal a clubului gorjean.

Un aport la schimbarea de atitudine a jucătorului pare să fi avut selecționerul României, care este și antrenor la echipa din Bacău, acolo unde presa locală anunță că Șelaru ar fi semnat deja un nou contract: „E o situație pe care eu nu o pot comenta foarte mult din moment ce nu știu dacă a semnat sau nu cu Bacăul. Știu doar un lucru, că mulți, foarte mulți din conducătorii de cluburi și-au pus destul de serios problema antrenorului echipei naționale în sensul că acesta ar fi bine să nu mai antreneze și echipă de club, indiferent cine ar fi antrenorul. Nu vorbim acum de Eliodor Voica. Din păcate, și aceasta este o pârghie, sigur, una lipsită de eleganță, de a atrage într-un fel sau altul puținii jucători de valoare care sunt în campionatul de handbal din România”, a mai spus Maioreanu. Oficialul gorjean speră ca Șelaru să fie totuși convins să joace la Târgu Jiu și menționează că între cele două părți a fost semnat un contract și nu un precontract, așa cum declara fostul portar al Bucovinei. Contractul semnat de Șelaru poate deveni oficial la deschiderea perioadei de transfer, dar Maioreanu spune că nu vrea să-i facă rău jucătorului: „Nu mă gândesc la suspendare, nu sunt adeptul unui asemenea gen de abordare. Există acum posibilitatea ca odată cu începerea perioadei în care se fac transferurile să existe o variantă în care cel care va depune primul cu contractul și cu cererea de transfer semnată, acel contract să se ia în calcul. Vom vedea, după ce voi mai avea discuții cu el…”.

După ce ieri Energia se putea lăuda cu o poartă foarte solidă, cu Șelaru și Antonaru, acum gorjenii iau în calcul tot mai serios aducerea unui alt jucător pe acest post: „Cert este că în momentul acesta, având aceste discuții, mi-am luat o marjă de siguranță și discut cu cinci portari. Trei din campionatul intern, unul din campionatul Norvegiei și unul din cel al Portugaliei. Am început aceste discuții ca o marjă de siguranță…”, a mai precizat Andrei Maioreanu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.