RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CS Pandurii, pe podium la Internaționalele României

/ 10 iunie 2013

            Disputate pe Stadionul „Dinamo” din Capitală, Campionatele Internaționale de Atletism ale României, ajunse la a 58-a ediție, au adus noi performanțe din partea atleților gorjeni.

moaga si popescu             Elena Moagă, sportivă antrenată la CS Pandurii Târgu Jiu de profesorul Ion Bură, a obținut un loc trei în proba de 5.000 de metri și tot pe a treia treaptă a podiumului a urcat și Adela Bălțoi, în urma cursei de 3.000 de metri obstacole.

CS Pandurii și-a trecut în cont și un loc 4, obținut de Alexandru Staicu la 1.500 de metri, însă antrenoarea sa spune că această performanță este egală cu o medalie: „Staicu a alergat foarte bine, a scos un timp foarte bun, cu care și-a îmbunătățit vechiul record personal cu 5 secunde”, a declarat Viorica Dima. Aceasta spune despre această ediție a Campionatelor Internaționale ale României că au fost mai bine organizate și cu o mai bună participare decât în anii trecuți. 297 de atleți, 131 femei și 166 bărbați, din 7 țări au participat la Internaționalele de Atletism ale României.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.