RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Acatrinei, dorit de Energia

/ 3 iunie 2013

După ce Energia a perfectat transferurile a patru jucători, George Șelaru, Cristian Antonaru, Laurențiu Dinescu și Cosmin Liberț, conducerea echipei gorjene negociază trasferul unui alt inter.

spate acatrineiUltimul obiectiv al gorjenilor este achiziționarea unui inter dreapta de valoare, iar în capul listei se află Florin Acatrinei, golgheterul Bucovinei Suceava în ediția trecută a campionatului (107 goluri). „Suntem în discuții pentru acoperirea postului de inter dreapta, rămâne să vedem ce vom finaliza”, a declarat Liviu Andrieș, antrenorul Energiei.

Mai multe detalii legate de lotul Energiei pentru viitorul sezon, despre o plecare mai puțin așteptată din sânul echipei precum și programul de pregătire din această vară al trupei lui Liviu Andrieș puteți citi în numărul 45 al săptămânalului Sport în Gorj, care apare la chioșcuri începând de marți, 4 iunie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.