RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Schimbări majore de lot la Energia

/ 28 mai 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu va ataca viitorul sezon cu modificări importante în lot și cu un nou secund, în locul lui Benedict Geamănu fiind numit Adrian Gorun!

ENERGIA handbal         Șapte jucători au părăsit gruparea din Liga Națională de handbal masculin la finalul acestui sezon, Jelovcan, Rădulescu, Motoi, Andrei Popescu, Vali Popescu, Roșca și Cărăgui fiind cei la care s-a renunțat, în vreme ce Mazilu a ales să se retragă din handbalul de performanță din cauza unor probleme medicale. În schimb, gorjenii au anunțat transferul a patru handbaliști de prim plan din Ligă, doi portari, Șelaru și Antonaru, interul stânga Dinescu și coordonatorul Liberț. Campania de achiziții va continua cu un inter dreapta, în atenția Energiei fiind și un jucător de la Sporting Lisabona.

Mai multe amănunte despre campania de achiziții a Energiei și despre planurile făcute de președintele secției de handbal, Andrei Maioreanu, pentru sezonul viitor le puteți citi în ediția tipărită a săptămânalului Sport în Gorj ce este acum la chioșcurile de difuzare a presei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.