RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor semna toți

/ 12 iulie 2012

Noua conducere a secției de handbal a clubului Energia, cu Andrei Maioreanu instalat președinte și cu Gore Popescu trecut vicepreședinte, susține că toți jucătorii care au fost în lotul echipei în sezonul trecut și mai sunt doriți de Liviu Andrieș vor semna noi înțelegeri.

„Lotul este definitivat, în proporţie de 90% cu structura veche. E un lot care la momentul actual cu o pregătire bună se poate prezenta foarte bine în campionatul viitor. Încheiem contracte la nivelul anului trecut, cu mici creșteri, acolo unde este cazul. Nu ne-a refuzat nimeni. Vom semna noi contracte sau acte adiționale cu Ilieş, Vali Popescu, Enache, Mledenciu, Rădulescu, Motoi, Giotoiu, Mazilu şi Dragomir”, a declarat Andrei Maioreanu. În discuție nu intră Andrei Popescu și Alexandru Asoltanei, cei doi venind la Energia în urmă cu un an și având în continuare contracte cu echipa gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.