RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a încheiat campionatul învinsă la Suceava

/ 14 mai 2012

Meciul cu Bucovina Suceava nu mai avea o miză importantă pentru Energia Pandurii Târgu Jiu, echipa gorjeană pierzând meciul susținut în deplasare cu scorul de 38-32 (21-14).

Antrenorul Energiei a ales ca la acest ultim meci de campionat să le dea mai multe minute pe teren jucătorilor ce nu au jucat foarte mult în acest sezon: „Am început bine la Suceava, am condus cu 9-6, dar au urmat câteva greșeli ne-au egalat și apoi s-au dus. Am folosit în acest meci mai mulți jucători pe care i-am folosit mai puțin în campionat, am jucat cu Șandru inter stânga și cu Mledenciu inter dreapta, cu Rădulescu în poartă. Trebuie să le dăm și lor mai multe meciuri, trebuie să capete mai multă experiență pentru că sunt jucători pe care ne vom baza în viitor”, a declarat Liviu Andrieș.

Energia a terminat acest campionat pe locul 6, cu 29 de puncte, deși a strâns pe teren 30, un punct fiind penalizată pentru că a foslosit un jucător aflat în stare de suspendare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.