RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bicicliștii, invitați la o mișcare în aer liber

/ 19 aprilie 2013

Odată cu sosirea primăverii, ADRY FIT GYM a început o serie de campanii ale căror principal scop îl reprezintă încercarea de a-i face pe gorjeni să conștientizeze nevoia de mișcare, de sport, de sănătate.

biciclisti          În acest weekend, duminică, de la ora 12:30, sub îndemnul „Azi facem mișcare afară!”, ADRY FIT GYM îi invită pe toți bicicliștii la o plimbare ce va porni din Parcul Mioriței (lângă Școala Generală nr.11), se va desfășura pe traseul Bucureasa, Dănești, Văcarea, Botorogi și se va încheia tot în Târgu Jiu. „Ne dorim să facem o plimbare cu bicicletele pentru a promova mișcarea în aer liber pentru sănătatea omului și, nu în ultimul rând, a Pământului. Poate, cu ocazia aceasta, cineva ne va vedea, ne va lua în seamă și va face piste și pentru noi, bicliștii. Așa că, bicicliști din Târgu Jiu, uniți-vă!”, a declarat promotoarea acestui eveniment, Adriana Ciulei.

Mai multe amănunte despre acțiunea promovată de ADRY FIT GYM precum și regulamentul pe care participanții trebuie să-l respecte puteți găsi pe pagina de Facebook dedicată http://www.facebook.com/events/449225208489289/ .

miscare biciclete

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Adriana spune:

    Multumim pentru promovare si sustinere ziarului Sport in Gorj si nu in ultimul rand participantilor la eveniment! Ne vedem duminica viitoare sa pedalam pe un alt traseu!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.