RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dorin Dragnea: „Dorit sunt, echipa e frumoasă, aș vrea să rămân”

/ 17 aprilie 2013

Deși la un moment dat se părea că drumul lui Dorin Dragnea va fi unul diferit de cel al Energiei din sezonul viitor, se pare că jucătorul adus la Târgu Jiu în vara lui 2012 va continua să joace pentru gorjeni și în campionatul viitor.

dragnea 11    „Deocamdată nu ştiu dacă voi continua. Avem o renegociere, vedem dacă ajungem la un acord. Dacă e să ajungem la un acord, rămân. Dorit sunt, echipa e frumoasă, colegii sunt cu suflet, am fost primit bine în vară, când de 6 luni nu mai aveam treabă cu handbalul. Am fost primit bine şi alături de colegi am trecut cu bine peste momentul mai greu din cariera mea”, spune Dorin Dragnea despre situația sa la Energia. În ciuda faptului că sezonul actual a fost unul foarte slab pentru Energia, Dragnea speră ca totul să se schimbe în final: „E cel mai dezamăgitor sezon. Sincer nu ştiu care sunt motivele. Pur şi simplu nu a mers. Noi ne-am antrenat, ne-am dorit, dar nu a mers. Putem salva sezonul, totul este posibil. Am câştigat cu Reşiţa acasă, de ce nu am putea bate Turda? Cu o victorie salvăm sezonul. Dacă batem Turda urcăm pe locul 8 şi mergem în Cupă. Sper să ne calificăm, şi să se întâmple ce s-a întâmplat acum doi ani cu Energia. Am auzit că se joacă la Craiova, acasă, sperăm să facem o figură frumoasă. În Cupă uiţi campionatul, o iei de la zero. Putem salva un campionat prost prin Cupă”, a mai spus Dragnea.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.