RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragnea, extrem de încrezător

/ 22 august 2012

Dorin Dragnea, una dintre puținele achiziții făcute de Energia în această vară, este foarte optimist înaintea începerii campionatului cu echipa gorjeană.

„Mulțumesc celor din conducere pentru încrederea acordată. Am fost foarte bine primit de colegi și conducere. Cred că vom avea un sezon extraordinar de bun având în vedere turneul de la Reșița, unul care, după părerea mea, a fost unul extraordinar de bun”, a declarat noul centru-inter al gorjenilor.

Nou și el la Energia, dar în calitatea de președinte al secției de handbal, Andrei Maioreanu spune că Dragnea ar putea fi unul dintre atuurile gorjenilor în noul sezon: „Acest sezon sper să fie cel al lui Asoltanei, al lui Dorin Dragnea, al lui Șandru… Pe Dorin Dragnea îl consider între primii 10 jucători din Liga Națională de handbal. Lucrul acesta ar trebui să-l motiveze foarte mult, nu sunt declarații de complezență”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.