RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragnea despre meciul cu Dinamo: „Avem prima şansă, nu discutăm de un eşec”

/ 10 octombrie 2012

Dorin Dragnea, jucător venit la Energia în această vară, a evoluat vreme de două sezoane pentru Dinamo, echipă pe care gorjenii o vor întâlni în weekend la Târgu Jiu.

Pentru Dragnea, perioada petrecută la Dinamo nu se poate uita ușor, însă jucătorul spune că acest lucru nu-l împiedică să-și dorească un succes al Energiei în partida de sâmbătă: „După doi ani petrecuţi acolo îmi amintesc fiecare meci de acolo, dar este un meci normal pentru mine. În afara terenului suntem prieteni, colegi, foşti colegi, dar în teren suntem adversari. E un meci greu, Dinamo e o echipă care nu se grăbeşte în atac, e o echipă pragmatică cu jucători tineri dar şi 2-3 cu experienţă. Sper să nu iasă cu scântei aşa cum s-a întâmplat pe vremea domnului Stângă, va fi un meci foarte tare”, spune jucătorul Energiei.

Cunoscând foarte bine adversarul Energiei din runda a patra a Ligii Naționale de handbal masculin, Dragnea i-a „vândut” lui Andrieș toate punctele slabe ale dinamoviștilor, dar și care sunt jucătorii de care ar trebui să se teamă: „Cum îi putem bate? Apărare, contraatac şi faza a doua. Nu trebuie să ne grăbim pe poziţional. Oamenii lor cheie sunt Cojocea şi Săulescu. Pe lângă ei mai sunt un Capotă, Rona, cei tineri. Îi ştiu pe toţi, îi ştiu cum joacă, care le sunt calităţile, chestiile lor negative, cum se comportă când sunt nervoşi. Pe cei tineri nu îi ştiu. Şi ei mă ştiu pe mine, dar tot ce ştiu despre ei i-am spus şi lui Liviu Andrieş. Avem prima şansă, nu discutăm de un eşec”, a mai Dorin Dragnea.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.