RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De ziua sa, Dan Ilieș știe ce vrea

/ 17 aprilie 2013

În familia Ilieș, 17 aprilie este o dată cu o dublă importanță fiind ziua de naștere atât a pivoutului Energiei, cât și a fiului său, cel mai frumos cadou primit de jucător în urmă cu un an.

fam ilies         În acest an, dubla sărbătoare din familia Ilieș este puțin umbrită de situația Energiei, echipă care se zbate în mediocritate în acest sezon: „E o atmosferă destul de încărcată. Sper să ne revenim, trebuie să batem pe Turda. Ne-am bucurat că Timişoara a bătut pe Dinamo. Pentru a lua locul 8 trebuie să batem Turda şi să prindem Cupa României. Este păcat că nu ne-am calificat până acum în Cupă, dar asta e viaţa, ne gândim la meciul cu Turda pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Dan Ilieș.

De ziua sa, pivotul Energiei spune că-și dorește ca echipa gorjeană să fie cea la care să joace până la finalul carierei, primul pas fiind făcut, Ilieș fiind printre jucătorii cărora li s-a prelungit contractul: „O să continui, am semnat prelungirea de contract. Nu contează perioada, sper să mă stabilesc aici. Mă simt bine în Gorj. Sper să fie lumea mulţumită de mine şi să îmi fac treaba cât mai bine. Nu mă văd antrenor, dar mi-ar plăcea să rămân în sânul echipei pentru că sunt din 2000 aici şi cred că experienţa mă va ajuta la o perioadă bună a echipei. Mă văd în sânul echipei, îmi place colectivul, cunosc oamenii, îmi place mult handbalul şi sper ca în viitor să îmi aduc aportul.

O să joc cât mai pot. La Reşiţa sunt jucători de 37, 38 de ani. Nu ştiu dacă o să ajung acolo, dar când o să văd că nu mai pot o să mă retrag. Mie îmi place să lucrez cu copii, am fost antrenor la LPS pentru un an, dar am încheiat după ce am plecat la Steaua”, a mai declarat sărbătoritul zilei din echipa de handbal a Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.