RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Ilieş: „Am dat totul în primele două jocuri”

/ 29 mai 2011

Dan Ilieş crede că HCM Constanţa este o echipă mult prea puternică în acest moment pentru a pierde un trofeu în România, iar Energia a reuşit să valorifice la maxim avantajul unui culoar favorabil.

„Ne-am, luptat, am sperat, dar HCM a fost o nucă prea puternică pentru noi, e practic echipa naţională, au jucători de valori apropiate pe fiecare post. Noi am dat totul în primele două jocuri şi sunt foarte fericit că ne-am calificat în Cupa Cupelor”, a declarat pivotul Energiei. Acesta a mai adăugat că echipa gorjeană a crezut până la final în şansa ei de a prinde un loc de cupele europene, iar munca i-a fost în cele din urmă răsplătită: „Am avut şi şansă să prindem un culoar bun, dar ne-am mobilizat exemplar. La un moment dat nu mai credea nimeni că mai prindem o cupă europeană şi cred că dacă terminam pe locul 5 am fi avut soarta lui U Cluj”, a încheiat Dan Ilieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.