RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Laszlofy Botond: „După primele două sferturi, Energia a jucat cu mai multă încredere”

/ 27 februarie 2011

Antrenorul celor de la BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, Laszlofy Botond, crede că echipa sa a pierdut meciul cu Energia Rovinari datorită greşelilor din prima repriză şi a faptului că elevii săi nu sunt capabili să joace partide importante la intervale scurte de timp.

„Se poate spune că am câştigat meciul rezervelor, asta dacă privim doar ultimele minute de joc, dar asta contează mai puţin. A fost un meci cu foarte multe greşeli individuale în primele două sferturi şi cred că n-am fost pregătiţi pentru acest joc. Am avut un meci joi şi cred că jucătorii mei nu au putut duce la nivel mental ideea de a juca două meciuri cu încărcătură aşa mare într-o perioadă scurtă de timp. După primele două sferturi, în care noi am făcut multe greşeli, Energia a jucat cu mai multă încredere, i-au intrat şi aruncările şi s-a scris istoria acestui joc”, a declarat antrenorul ciucanilor la finele partidei pierdute de BC Perla Harghitei la Târgu Jiu.

Laszlofy Botond a mai declarat că planurile sale pentru play-out, şi implicit cele legate de salvarea de la retrogradare, se leagă de turul doi al play-out-ului, aşa că o nouă întâlnire cu Energia în primul tur nu l-ar deranja prea mult: „În play-out nu am preferinţe pentru primul tur, aşa că putem să jucăm şi cu Energia în primul tur. Oricum, pentru meciurile din play-out vom fi mai pregătiţi”, a concluzionat antrenorul celor de la BC Perla Harghitei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • Ion spune:

    Domnule vlaicu sper ca ati vazut ce valoare au rezervele noastre,in special Gliga care nu stia ce-i cu el in teren n-am vazut de cand vin la meciurile de baschet un jucator mai slab decat el

  • Radu spune:

    Are dreptate Ion jucatorii ca Gliga,Stroescu si altii nu au ce cauta la echipa,Theo nu a fost nebun cand i-a dat afara de la echipa.Nu este admis sa intri in teren si sa nu stii la cine tii sa nu mai vorbim de conditia fizica care lasa de dorit de fapt nu exista parca era speriat de bombe

  • Domo spune:

    Stroescule lasane,Gliga lasane apucativa de alceva ca va faceti de rusine.Domnule Vlaicu ce parere aveti despre Gligai,ar trebui ca in toamna sa nu-i mai chinuiti pe acesti baieti sa joace acest sport pentru ca ei saraci atata pot,nu-i vina lor pentru ca sunt la aceasta echipa nu-i vina lor ca sunt atat de netalentati si de slabi pregatiti, stau si ma intreb oare a cui e vina?

  • Ranica spune:

    Domnule Vlaicu noi spectatorii stim ca acel Ducu sau arabu cu picioare scurte cum ii spun unii a fost si este capul rautatiilor scapati odata pentru todeuna de el si va fii liniste la echipa asta este dorinta spectatorilor din sala sporturilor

  • raulica spune:

    Cine v’a promovat echipa in divizia a? cand acesti jucatori „netalentati” au tras din greu sa promoveze echipa in prima divizie a fost bine nu? aaa sau probabil voi nu aveti de unde sa stiti pentru ca sunteti fani infocati si specialisti in baschet numai de la inceputul primului sezon in prima liga.

  • sile spune:

    Numai niste copii pot scrie lucrurile astea..si se gandesc :”daca intram eu jucam mai bine ca gliga si aia”.Pe nikolic nu l am vazut cerandu si scuze ca a luat 2 sarbi de div b ,din care doar unu poate folosii.,meciurile pierduet pe final.Vlaicu nu si cere scuze ca nu a gasit resurse financiare sa investeasca la echipa sa se poata bate pt play off si sa asigure existenta echipei acesteia si anii urmatori.Cum am spus si la un articol precedent: ce jucatori vin la tg jiu pt 350 euro sau 100 cat are bratiloveanu si te poti baza pe ei in meciuri grele? Ca sa obtii un jucator util sa inlocuiasca titularii el trebuie jucat meci de meci..montat fizic si psihic,incurajat..pt ca nici darby daca l trezesti de pe banca o data la 4 meciuri si l bagi 3 min nu te poate ajuta cu nimic,dar aici e maestria antrenorului care doreste sa bata la cat mai mult difrenta decat sa creasca jucatori si integra in echipa(oricum nikolic mai incarca treaba asta pe cand theo nu se gandea decat la el,imaginea lui performantele lui absolut niciodata sa incerce asa ceva)…peste toate astea in minutele alea cand erau pe teren jucatorii mai putin folositi parca le intra orice ciucanilor si cu spatele daca aruncau…

  • Ion spune:

    Raulica spui numai prostii daca nu stii mai bine nu mai comenta,este o mare diferenta intre a juca si aface parte din echipa.Oameni tai Stroescu si Gliga asta faceau si in divizia B ce fac si in divizia A adica nimic,sa zicem ca jucau cum spui tu ca duceau greul au fost retribuiti pentru ce faceau.Vine o vreme cand trebuie sa pleci ca altfel te faci de rasu lumi cum s-au facut de mai multe ori cei 2 talentati extraordinari nemaipomeniti jucatori localnici.

    • raulica spune:

      pai daca nu au meciuri in picioare… si ce au facut asa grav? nu au aruncat la cos decat de vreo 2 ori … si pe faza defensiva am avut ghinion ca le intrau alora toate de la 3 … spune tu niste rezerve care sa te multumeasca. si meciurile cu steaua,atlasib,otopeni de acasa nu le’au pierdut ei. nu inteleg de ce sariti toti cu gura pe ei ca au jucat 5 minute sau cat au jucat … ce vroiai sa faca double-double?

  • Alin spune:

    Raulica nu te supara,ai fost cumva sa-ti faci un control la ochi eu zic ca tu nu prea vezi bine.Daca Gliga a jucat bine si e ok inseamna ca eu sunt cu capu,saracul de el cara echipa in spate exact cum facea la divizia B.Scurt pe 2 eu stiu una si buna ai valoare esti bun nu ai valoare aut.Apropo raulica tu ai valoare?

    • raulica spune:

      Eu spun ca tu sa iti faci un control la ochi ca vad ca nu prea intelegi…Si de ce ma intrebi daca am valoare? Esti patron la vreun club? Oricum am decat 17 ani si nu stiu daca te’as putea ajuta foarte mult. Tu chiar nu intelegi … Cum am spus si in alt comentariu: spune tu niste jucatori foarte valorosi sa stea pe banca, pe salarile care le au ei. Fiecare jucator are valoare, dar daca ei joaca o data la 5 meciuri si joaca decat 2 minute e normal sa le fie putin teama. Ei daca gresesc vreo pasa sau nu baga mingea in cos toata lumea le sare in cap, dar daca se intampla lucrul acesta la ceilalti nimeni nu spune nimic.

  • primaru spune:

    Este prima data cind scriu pe net.Eu zic doar atat:Sa fim cu totii alaturi de aceasta echipa, sa uitam lipsa de cultura si Comportare a unui…,,Sportiv si Jucator”, pentru ca ehipa nu sta in Primaru,sau in orice vedeta,care in tinerete purta gentile altora.De aceea eu consider ca trebui sa sustinem echipa pina la finalul campionatului indiferent de lot,in viitor sperind la sponzori si un lot mai bun.

  • Ion spune:

    Raulica se vede ca ai 27 de ani si esti prieten cu cei 2 talentati jucatori,dar asta e vine o vreme cand trebuie sa te lasi .Tu spui ca au ratat si ei de cateva ori sau au dat cateva pase gresite ok.Eu spun ca e inanmisibil sa intri in teren si sa nu stii la cine tii sa nu poti face nici faza defensiva nici faza ofensiva, ai fost la meci in ultimele 4 min am vazut niste jucatori speriati de bombe

    • raulica spune:

      Ai dreptate intr’un fel, dar bombele sunteti voi cei care nu le dati incredere, cei care ii jigniti. Daca va luati de ei pe acest site credeti ca se schimba situatia echipei? Nu se intampla nimic! Oricum ma bucur ca voi sunteti cei mai buni in domeniul pe care il practicati.

  • bbb spune:

    am vazut ca sunt numai oameni de baschet aici .ma refer la cei care comenteaza pe acest site).nu v ati mai saturat sa va dati cu parerea ?chiar aveti impresia ca va baga cineva in seama ?:)))..aveti impresia ca pe glica sau stroescu sau alionescu ii intereseaza de ce scrieti voi aici?!!nuuuuu..va spun eu…ba din contra.rad de voi….in hohote…de cat de penibili sunteti….nu i bagat baieti in seama pe acesti necompetenti ..

  • Gica spune:

    Gica spune ca Radu Galerie e cel mai tare,a fost invitat la meciul de handbal Oltchim-Resita de catre prezentatorul VTV Vilcea care este totodata si comentatorul meciurilor din cupele europene ale Olchimului pentru a i se oferi un fanion si o esarfa cu insemnele echipei.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.