RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evoluție slabă, victorie vitală

/ 9 martie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu a câștigat după o secetă destul de lungă, însă victoria cu 30-23 (15-15) în fața celor de la U Transilvania Cluj a fost una mult mai greu obținută decât o arată scorul.

sandru cu clujCu Dragnea, pedepsit de conducerea tehnică, în tribună și cu mulți jucători lipsiți, cel puțin, de inspirație, Energia a părut că poate oferi suporterilor săi cea mai neplăcută surpriză. De altfel, Energia a fost la un singur minut de a pierde meciul înainte ca acesta să fi început, salvarea Seviciului de Ambulanță ajungând la Sala la limită pentru ca partida să poată primi fluierul de început.

Clujenii au avut spirit, au muncit extrem de mult, au condus mai mereu în prima repriză, chiar și cu 11-14, însă a părut că se sperie de un rezultat favorabil la Târgu Jiu, iar la pauză tabela arăta un scor egal, 15-15. Repriza secundă a început sub semnul echilibrului, Energia a reușit să închidă mai bine, oaspeții au obosit, poarta gazdelor a fost închisă de Jelovcan, iar o mână de ajutor pentru trupa lui Andrieș a venit și din partea arbitrilor, deciziile acestora fiind uneori destul de ciudate. Partea a doua a reprizei secunde nu a mai oferit un joc atât de echilibrat, după ce Energia a luat un avans de cinci puncte și oaspeții au părut să depună armele, iar victoria gorjenilor a venit de la sine.

Ursu și Miroiu, de la oaspeți, au fost cei mai buni marcatori ai întâlnirii, ambii trecându-și în cont câte 7 goluri, Mledenciu, cu 6 goluri, și Șandru, cu 5 reușite, fiind golgheterii Energiei în această partidă, una în care trofeul oferit omului meciului a ajuns la portarul Rok Jelovcan, care în repriza secundă a adunat 14 intervenții.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • fofo spune:

    maioreneeeeeeeeee,lasa-te si lasa-ne vereeeeeeee,ca ne duci in liga a doua pe unde ai jucat si tu demult……
    dragnea e de tinut in tribuna pentru ca te-a jignit?????
    rusineeeeeeeeeee
    slab antrenorul ca accepta,eu as pleca in secunda 2

  • fiasco spune:

    parerea mea este asta domnule ANTRENOR: echipa arata catastrofal, singurul meci performant a fost cel cu Odorhei cand nu ati avut jucatori suficienti pentru schimbare, adica nu ati intervenit dvs foarte mult sa-i schimbati ca pe ciorapi sa-i faceti din atacanti apararatori samd.nu va mai ascundeti incompetenta in spatele unor jucatori ca Dragnea, asta merge la necunoscatori in ale handbalului, jenant, cred ca-i vine sa-si ia campii ca freaca banca!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.