RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Stoica mi-a lăsat impresia că urăște Energia”

/ 28 februarie 2013

Înfrângerea Energiei de la Târgu Mureș este pusă de antrenorul Slobodan Nikolic și pe seama arbitrajului ostil de care a avut parte în meciul cu BC Mureș, însă și pe propriile greșeli ale echipei sale, îndeosebi la capitolul recuperărilor.

nikolic hokus-pokus     „Eu nu pot decât să felicit jucătorii pentru evoluţia din meciul de la Târgu Mureş şi în mod special lui Darby, care a facut un joc foarte bun. Este foarte dificil să câştigi la Târgu Mureş cu atmosfera care există acolo, 2000 de fani au pus o presiune fantastică atât pe jucători, cât şi pe arbitri. Bine, unul dintre arbitri ne-a încurcat serios, e vorba de Ciprian Stoica. În noaptea de după meci, nici n-am dormit pentru că îi vedeam faţa acelui arbitru! Practic acest Stoica mi-a lăsat impresia că urăşte Energia! Cam acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Giurgiu, tot el ne-a arbitrat şi acolo… Chiar nu ştiu de ce”, a fost reacția antrenorului sârb la adresa modului în care Energia a fost arbitrată la Târgu Mureș.

În ceea ce privește greșelile făcute de propria echipă, Nikolic evidențiază diferența exagerat de mare la numărul de recuperări, gazdele având nu mai puțin de 20 de recuperări ofensive: „Este o problemă mai veche a noastră, încă din campionatul trecut, ce a box-out-ului și recuperărilor. Degeaba ne-am apărat destul de bine dacă ei au recuperat permanent și au avut ocazia, mereu și mereu, unor noi atacuri”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ion spune:

    http://www.youtube.com/watch?v=JtSnP4Ur9_Q
    Urmariti pe youtube meciul cu Giurgiu si o sa vedeti ca Nicolici cam are dreptate!
    Oare pe langa echipa nu merg si ziaristi in deplasari . poate din relatarile lor am fi inteles si noi mai repede ce s-a intamplat la Giurgiu……… Nu este numeni din toate televiziunile din Gorj sa filmeze meciurile din deplasare ale echipei … sau chiar un suporter si sa posteze pe youtube !?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.