RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De-a aruncatul la coș

/ 27 februarie 2013

sigla SG pe alb-albastruBaschetul a prins foarte bine la Târgu Jiu, spiritele în tribune s-au încins, în așteptarea unor rezultate mereu peste așteptări, copiii se înghesuie, tot mai mulți, să practice acest sport, spectacol este cât de cât, ce-i drept mai puțin decât altă dată.

Porter Troupe spune că americanii s-au europenizat, dar încercăm să trăim și cu asta. Din păcate, nu avem specialiști în baschet. Conducătorii Energiei, și aici mă refer strict la cei care dirijează echipa de baschet, Dan Cumpănașu și Liviu Țîrcă, sunt doar niște amatori care cer performanță. Dacă nu impui o disciplină, dacă faci bisericuțe în echipă, dacă sabotezi munca antrenorului, atunci nu ai cum să ai rezultate în sport.

Cu alte cuvinte, Energia aruncă banii de pomană…la coș. Înfrângerea de la Giurgiu a scos la iveală mizeria care se ascundea în vestiarul echipei Energia Rovinari. Poate Nikolic e de vină că nu sunt rezultate, dar, oare, jucătorii nu sunt vinovați? Antrenorul susține, și nu este prima dată, că jucătorii nu respectă indicațiile la time-out. Cineva are, în acest caz, interesul ca echipa să piardă. Și tot mai multe voci îi acuză pe Mocanu și Steffel. A fost și Darby în cooperativă, dar el pare că a renunțat. Deși, după pățaniile de la Giurgiu când nu a făcut fault când echipa sa conducea cu trei puncte și mai erau 14 secunde de joc, n-aș prea crede. Iar dacă cei din conducere sunt cu adevărat dorinci de performanță trebuie să identifice și să elimine sabotorii. Cu orice preț. Dar cine să o facă? Liviu Țîrcă, cel care i-a prelungit contractul lui Mocanu cu de la sine putere, cel care, practic, i l-a băgat pe gât tehnicianului? Liviu Țîrcă, cel care îi ceru lui Roșu să se tundă? Liviu Țîrcă, cel care afirmă că ne-am întoarce în comunism dacă echipa pleacă în deplasare în treningurile de prezentare și nu în hainele personale?

Sezonul acesta este compromis. Baschetul trebuie să meargă mai departe. Dar nu cu Mocanu antrenor, cum se aude. Și nici cu Darby, americanul atât de iubit și respectat, dacă se dovedește că nu a luptat pentru echipă. Și nici cu Cumpănașu și Țîrcă, oameni care trebuie și ei trași la răspundere. Dacă echipa nu intră în obiectiv, atunci toți trebuie să plătească. De la jucători până la manageri. Dacă Energia este o echipă… 

Comentează!

37 Comentarii până acum

  • abonat spune:

    Bravo,clar si la obiect! Ca doar esti ziarist nu supoter patimas ca noi ! Bravo pt. curajul de a spune !….. Sper sa spui si altadata cate ceva ce noi , cei din tribuna , nu intelegem ! Asta va este menirea ! Si despre clubul Energia sunt destule de spus , si bune si rele ( astazi ,probabil, mai multe lucruri mai putin placute).

    Despre Louis……hmmmm …… , nu stiu ce sa zic , dar despre ce s-a intamplat la Giurgiu chiar nu a explicat nimeni care au fost indicatiile si daca s-au respectat!

    • abonat spune:

      Pai , se schimba treaba , domnu Peptan , am vazut pe youtube meciul de la Giurgiu si mi-am schimbat parerea cu care am plecat din sala de la meciul cu C-ta si parerea despre articolul d-ta . Da , am gresit si eu si d-ta !
      La Giurgiu , dupa 15 min. pe Darby il cadonasera cu 3 greseli – asta cu siguranta l-a scos din ,, mana,, – stim cu totii ca Darby mai are caderi din astea cand nu-i merge jocul sau nu este lasat sa joace .In sfertul 3 , Darby si Flavius aveau 4 greseli personale si ceilalti cate 3 . Dupa pauza ,,ca de obicei,, joc slab al Energiei . Arbitri au fluierat foarte usor impotriva noastra ….. cu alte cuvinte , ne-au facut …..Ei au avut 37 de libere , noi 13… La Darby doar 2…
      In sfertul 4 , 4 jucatori cu 4 greseli , restul cu 3…..
      Dunk-ul lui Darby din ultimile sec. a facut ca echipa sa se relaxeze …. si Darby, la fel , si cos de 3 pcte de la 9 metri Melvim , omul lui Darby . Darby s-a aparat la Melvin cu 4 greseli in conditiile in care acesta este mai mare cu un cap si mai greu cu vreo 20 de kg.
      In extratime Darby eliminat si jocul pt. noi s-a terminat .
      Louis Darby Jr. *
      36:59 8 11 73% 1 4 25% 2 2 100% 1 6 7 4 5 2 0 1 0 21 25
      IN CONCLUZIE , ECHIPA JOACA SI UNEORI ATAT POATE. Deci , problema este de management !
      PERSONAL , IMI CER SCUZE PENTRU OPINIA GRESITA DESPRE MECIUL DE LA GIURGIU IAR PT. DVS , CARTONAS ROSU PENTRU ,, ATACUL,, LA LOUIS !

      Domne , fara Darby , Energia este nimic!

      • realgorj spune:

        Este mare lucru sa recunosti cand ai gresit. Esti fair-play, felicitari ! Poate procedeaza si Peptan la fel !

  • gabi spune:

    Bai ,asta. nea Peptane tu esti un sclav al Craiovei(dpdv fotbalistic) si ai in cap numai cooperative!Eu unul nu cred asa ceva si cred doar ca asta e valoarea echipei!Atat pot atat arata

  • gicu spune:

    Felicitari domnule Peptan,excelent articol.Toata stima pt.faptul ca sunteti ,,sclav”al Craiovei!!Ma intreb,unii care nu stiu decat sa jigneasca,ai cui sclavi sunt?

  • Obiectiv spune:

    Felicitari pentru articol domnule Cristi !!!!!!!!!!!!!!!
    Obiectiv, impartial si curajos. ziarist adevarat!!

  • nea spune:

    Sustin acest articol, culmea toate aceste probleme au aparut de cand acesti ‘amatori’ sunt in conducere. Un alt lucru trist este ca majoritatea oamenilor nu stiu sa accepte critici, spre exemplu 2 dintre aceste comentarii. Nimeni nu poate sti exact ce este intre jucatori, dar judecand dupa ce vedem cu totii nu este foarte greu sa ne dam seama cine trebuie sa dispara din peisaj.

  • realgorj spune:

    Si care ar fi scopul acestei ,,cooperative”, Cristi ? Eu unul ma simt jenat ca incerci sa introduci cancan-ul din fotbal si in baschet.Insinuezi ca Steffel si Darby nu si-au facut datoria…O simpla cautare prin statisticile jucatorilor te convinge de cat de mare e minciuna.Te legi de meciul de la Giurgiu, unde nu stim ce-a fost, si vezi Doamne nu s-au respectat indicatiile antrenorului…Dar meciul cu Timba din deplasare? dar acasa cu Craiova, cu Cluj? tot pe nerespectarea indicatiilor le-am pierdut?Are dreptate Gabi, asta este valoarea echipei. Vad ca si tie iti place sa bagi batul prin gard ( probabil nu degeaba , ca se mai pastreaza din obiceiurile lui Pamfil Seicaru).Darby isi da sufletul pe teren in toate meciurile si tu il vezi in ,,cooperativa”… Jenant, ca sa nu zic altceva! Sa plece toti, sa ramana numai antrenorul-ce zici, e bine ?

  • realgorj spune:

    Sa ne uitam putin in urma, s-o luam cu inceputul.Inainte de inceperea campionatului a fost contactat( la misto) LeVar Seals de la Craiova. Stiu cat a cerut acesta, era un salariu rezonabil. A fost refuzat si adus Robert Giles. Comparati-i pe cei doi. A fost adus uriasul Rashaad Singleton si concediat dupa meciurile din cupa. Ce-am adus in loc? Vujacic si Atanackovic, si uite-asa am ramas intr-un singur pivot-Steffel.De valorosi ce erau noii veniti, atunci cand s-a accidentat Mocanu am ajuns sa jucam in aparare cu Darby pe poz.4, sub panou.Steffel a strans din dinti cand s-a ales cu nasul rupt in partida cu Timisoara, n-a zis nimic si a jucat. Si voi puneti rezultatele proaste pe seama a nu-stiu-ce cooperativa ?! Asta-i lotul ! Si cine credeti ca are primul cuvant cand se intocmeste lotul ? Seful galeriei ?!Sunteti ziaristi vechi si nu credeam ca puneti botu’ la vrajeli balcanice…Si in tot acest timp trece neobservat un alt jucator, care da bine in statistici cel putin prin minutele jucate…Sezonul asta e gata pentru noi, dar dupa atmosfera creata nu stiu cine isi va mai dori sa ramana la echipa. Si cred ca de vreo 2-3 este nevoie in continuare, dar nu vor mai dori !

  • realgorj spune:

    Cat despre meciul de la Giugiu, vedeti ca este pe youtube. Vedeti faza mult comentata la min.46, si dupa aceea acuzati-l sau nu pe Darby!

    • MarmotikaSs spune:

      Aveti mare dreptate prin tot ceea ce spuneti aici…toata lumea trebuie sa se gandeasca in primul rand cine face lotul , de aici v ati da seama…dar se pare ca nimeni nu procedeaza asa…si legat de alte comentarii la un articol precedent , pot confirma ca @realgorj nu face parte din familia prezidentului….ca sa dormiti linistiti !!!!!

  • realgorj spune:

    Pentru cei care il cunosc, cititi post-ul lui Darby de pe fb.Iar pentru unii ziaristi ar fi mai indicata rubrica meteo, nu cea sportiva. La meteo poti sa-ti dai cu presupusul cat vrei, ca nu conteaza daca nimeresti sau nu…

  • Petru Andrei spune:

    Sunt un suporter vechi si infocat al Clubului ENERGIA si in mod deosebit al echipei de baschet.Imi iau copilul de mana si particip cu drag alaturi de toti fanii cu bun simt la toate meciurile Energiei,ma bucur alaturi de ei la victorii si sufar la infrangeri.Am facut lobby si am incercat sa-mi aduc mai multi prieteni la meciuri argumentandu-le ca publicul de la baschet este diferit de cel de pe stadioanele de fotbal.Continui sa cred acest lucru dar ce vad comentandu-se pe aici ma oripileaza si sper sa fie doar acele „uscaturi”care se gasesc in orice padure.Am auzit diverse persoane in sala nemultumite de comentariile unor „neica nimeni”care-si dau cu parerea sau mai bine zis injura si arunca cu noroi in oameni pe care nu-i cunosc sau in jucatorii care ne-au facut atatea week-end-uri fericite!!!Nu am vrut si nu mi-am dorit sa fac comentarii la nici un articol dar pe de alta parte voi lasa bunul simt si educatia pe care am primit-o si vreau sa spun”reptilelor” care-si dau cu parerea pe-aici sa lase mahalagismele si atacurile la adresa jucatorilor si conducerii si sa stea dracului acasa fara sa mai polueze aerul Salii Sporturilor la meciurile de baschet!!Mizeriile aruncate de voi pe aces site(care este de sport nu de cancan asa cum l-au transformat administratorii lui)nu fac altceva decat sa tulbure apele in interiorul echipei si Clubului si as vrea sa nu mai vad jivine care ataca gratuit ci oameni care sunt OAMENI!!Astfel de jivine vor minti,vor linge podele,talpi,blide si tot ce va fi de lins pentru a-si atinge scopurile in viata.Asteptam sa se opreasca din mocirla pe care o fac si sa inteleaga ca s-au intrecut cu gluma si pe de alta parte nu cred ca mai exista astfel de rautati la fanii nici unei echipe din campionat.Dar,de!!!Noi suntem olteni si probabil si de asta suporterii altor echipe ne „iubesc” atat de mult!!! Eu,personal voi merge in continuare la meciurile de baschet cu aceeiasi placere ,ii voi sustine si RESPECTA la fel ca si pana acum pe toti.HAI ENERGIA,mergem inainte,cu sau fara play-off si va multumim ca existati si speram va veti exista multi ani de-acum incolo!!!

    • monel spune:

      Domnule Petru Andrei, va multumesc ca am putut sa citim si parerea unui om normal! Stiu ca marea majoritate a celor care vin la sala sunt ca dumneavoastra, dar e placut sa citesti si astfel de comentarii! Noi cei multi strigam „Hai Energia!”

  • abu spune:

    Cum poti spune ca Darby poate fi in „cooperativa” cand el este cel mai bun om din liga la capitolul „eficienta”? Este cel mai complet capitol, pune in balanta tot ce face jucatorul in teren. Ca sa nu mai spun ca este lider si la puncte marcate per game. Daca aici poti sa arunci sa te doara mana si sa bagi cat de cat, cand e vorba de eficienta n-ai ce comenta! Cred ca Peptan ar face bine sa nu apara pe la sala duminica!

  • gabi spune:

    Peptan o sa apara la Instnta ,sa demonstreze prostiile astea pe care le scrie!Asa, ca sa se invete minte!

  • gabitu spune:

    @abu si gabi: voi ati citit ce ati postat aici? daca tirca a ajuns sa-si puna gealatii sa ameninte ziaristii, cat mai e pana ne va lua la bataie pe toti cei care nu-i pupam mana? tare sunt curios ce se va intampla duminica la meci! veti sari la bataie? sunteti obisnuiti, aveti printre voi pe SINGURUL SUPORTER(SCUZE PENTRU ACEST CUVANT) DE BASCHET DIN TG-JIU CARE A FOST DAT AFARA DIN SALA DE FORTELE DE ORDINE LA UN MECI PENTRU INJURII! SE NUMESTE VIOREL, FRATELE PREZIDENTUTLUI! probabil inainte sau dupa meci, cristi peptan va fi atacat de cei din familia prezidentutlui! daca as fi in locul lui, as cere protectia fortelor de ordine! daca acestea si-ar face datoria, fratele prezidentului nu ar mai avea acces intr-o sala de sport. astept si reactia celorlalti oameni de presa, sportiva sau nu, din gorj. nu am mai auzit sau citit ca un ziarist sa fie amenintat direct sa nu mearga intr-un anumit loc, la o anumita ora! ce se va intampla? vom vedea!
    @marmoticaSs> continui sa ataci oamenii, doar din dorinta de a fi in gratiile familiei! te anunt, domnule paraschivu, ca vom face o scrisoare la F.R. BASCHET, comisia de arbitri, cu tot ce postezi tu pe site-uri, de sport sau nu! cu probe!
    @realgorj: ai dreptate, s-au facut mari greseli la inceput. dar cine l-a dat afara pe singleton? TIRCA! cine i-a adus pe ceilalti doi? TIRCA! cine a semnat cu mocanu peste capul tuturor, pentru ca avea copilul inscris la scoala in tg-jiu? (oare mocanu trebuie sa joace la energia pana termina copilul facultatea?) TIRCA! si dv. stiti foarte bine aceste lucruri, din interiorul echipei! nu?

    • gabi spune:

      Da,acum am ajuns acasa si am vazut ce compunere ai facut aici si pot sa-ti spun ca nu sunt gealatul nimanui ma gabitu!Ma doare la ‘patina ‘de echipa voastra de baschet ,nici macar n-am venit si nu am stat,NICI MACAR UN MINUT la vreun meci al acestei echipe dar fiind cititor de rubrici sportive l-am remarcat pe acest Peptan ,care este un sclav al lui Mititelu si care a avut asemenea articole despre Pandurii cand DESFIINTAREA MAXIMA era in prima liga!Sa va traiasca Energia asta a voastra!…

      • MarmotikaSs spune:

        Draga @GABITU , in ceea ce priveste atacatul oamenilor tin sa te contrazic , nu atac pe nimeni ci spun lucrurilor pe nume(nu fac ca voi ascunzandu-ma dupa un nick’name).Si legat de VIOREL TIRCA , cum poti tu sa ti dai cu parerea despre el atat timp cat nici nu-l cunosti,el fiind un suporter adevarat,care insoteste echipa in toata tara.Despre tine n-am auzit astfel de lucruri…Cat despre scrisoarea ta la FRB , ti-as recomanda sa trimiti o scrisoare la FIBA,poate vei avea mai multe sanse de reusita…MULT SUCCES !! te pupa marmotikaSs

  • realgorj spune:

    @gabitu : sunt ultimul om care ar incita la violenta si iti dau dreptate cand le faci observatie celor doi.Pe de alta parte, cred ca si Crsti Peptan ar fi trebuit sa intervina pana acum si sa recunoasca greseala. Este ziarist, dar este si om, omul este supus greselii, dar caracterul il dezvalui si atunci cand esti in stare sa recunosti ca ai gresit. Peptan n-a facut altceva decat sa mai tulbure inca o data niste ape care nu erau prea limpezi. Sa ne intelegem bine, nu apar nici un jucator, apar echipa atacata si din interior si din afara. Cineva ( unul sau mai multi) incearca sa loveasca unde trebuie, in unitatea echipei. Eu personal n-am vazut pe nimeni din echipa sa faca pe vedeta, de ce trebuie sa vorbim de ,,bisericute”?Cine a folosit prima data termenul ?De unde ? Nu-l cunosc pe dl. Tirca, daca a gresit, sa se justifice in fata cui trebuie. Stiu insa ca anul acesta, spre deosebire de precedentii, n-a mai fost starea de nervozitate generata de neplata salariilor.Si inca un lucru pe care nu-l inteleg ( sau poate da): de ce ne pune antrenorul arbitrii in cap, acum, la final de sezon ? Ne vedem maine seara la sala, cu totii. HAI ENERGIA !

  • viorel tirca spune:

    Bai nesimtitule,tu ai fost la meci sa vezi de ce m-a dat afara Ciulin? In primul rand,altcineva de langa mine a folosit o expresie urata,dar nu o injuratura la adresa vreunui arbitru.Si chiar daca as fi folosit eu acea expresie tot nu meritam sa fiu dat afara. Altii,chiar la noi in sala, injura ca la usa cortului,le baga si le dau la arbitri,si nu-i da nimeni afara.Daca ma manifest mai virulent nu inseamna ca injur,pentru ca spre deosebire de tine am bun simt.O fac pentru ca sufar pentru echipa.In cate sali de sport ai fost pana acum ca sa stii ca eu sunt singurul dat afara? Ati ajuns niste josnici si nemernici.Nu fratele meu a amenintat cu judecata, ci un jucator care a fost sunat de impresarul lui din strainatate cand a aflat ca numele sau este tarat intr-un astfel de scandal,si sper sa se tina de cuvant. Tu crezi ca eu sau fratele meu ne-am preta la amenintari si agresiuni la adresa cuiva?Nu ne cunosti deloc. Sunteti cativa care de ceva timp va ocupati numai de stricarea atmosferei din interioriul echipei si din afara ei,in frunte cu Isar care inca de la Timisoara a folosit mare parte din cuvintele care apar in acest articol. Acolo,in repetate randuri l-a facut nesimtit pe David si i-a acuzat de sabotarea antrenorului pe Mocanu si pe David.Acum a ajuns si la Darby.A fost in stare sa o atace verbal pe sotia lui Vio Mocanu in holul Salii Sporturilor de parca cine stie ce rau i-ar fi facut lui personal. Ati profitat de lipsa de reactie a oamenilor de bine ca sa aruncati cu noroi si cu mizeriile din creierele si sufletele voastre josnice in tot ce poate fi frumos. Ce rau ti-am facut tie sau altora ca tine eu si fratele meu ca sa ne jigniti? Ce ati facut voi in viata ca sa va permiteti sa ne judecati pe noi? Era unul mai sus care spunea ca de cand au venit amatorii la conducere se intampla ce se intampla. Il intreb care au fost specialistii in baschet care au condus clubul pana acum?Atat eu cat si fratele meu avem servicii si sarcini zilnice de rezolvat, nu avem timp sa pierdem vremea de dimineata pana seara la sala,sa vedem cum se imbraca jucatorii. Ce, presedintele trebuie sa stabileasca tinuta lor si sa-i urmareasca la 10 dimineata cand pleaca in deplasare? Presedintele clubului nu face echipele sau tactica acestora,se ingrijeste doar ca banii sa nu fie aruncati pe fereastra. Poate de aceea si deranjeaza atat de mult. Sa va fie rusine.Va da careva o suta-doua de vodca si sunteti in stare sa scrieti orice. Are vreunul din voi ceva de spus legat de baschet? Nu,doar mizerii.

  • coleg spune:

    Sa-ti fie rusine,asa zis-ule „gabitu”!!!Lucrez cu dl.Liviu Tirca de ani de zile si,rar mi-a fost sa vad un om mai serios,mai destept si cu mai mult bun simt decat dumnealui!!!Acest om provine dintr-o familie model si are o familie model,acest om are toate calitatile necesare sa faca lucruri de calitate.Oamenii astia au facut ceva pentru echipa asta si financiar si sufleteste in timp ce tu ,dupa modul de exprimare si atac la adresa unor oameni de calitate esti NIMIC!!!Sau probabil esti o unealta in mana unor gunoaie care nu au facut decat rau echipei si Clubului!!!Dl.Tirca,mergeti inainte cu aceiasi demnitate si seriozitate care va caracterizeaza si pe care dl.Director al CEO a avut-o ca argument atunci cand v-a numit.Daca imi permiteti un sfat,incercati si inlaturati jivinele alea care se invart in jurul echipei in virtutea faptului ca au dat cu o bidinea de vopsea,odata,candva prin Sala Sportului si nu mai permiteti accesul in interiorul Clubului decat persoanelor care fac parte,dupa acte din conducere!!Este normal sa nu va agreeze palavragii,laudarosii si pupincuristii comunisti(se stiu ei care) pentru ca nu i-ati luat niciodata in calcul ,recomandati-i si d-lui Cumpanasu sa nu mai stea in preajma lor si sa-i lase sa se ocupe sa-si pregateasca apararea ca-i asteapta procese grele!!!RESPECT dl.Tirca pentru faptul ca ati avut grija ca jucatorii sa-si ia salariile la timp,face-ti o conferinta de presa in care toata lumea sa-si spuna problemele si incercati de pe acum sa ridicati moralul jucatorilor si sa-i convingeti pe unii sa ramana si la anul daca nu cumva s-au saturat de mocirla asta aruncata de mahalagiii astia!!!Mie personal mi s-a facut sila de ei dar poate ati invatat si dvs ca BUNUL SIMT nu mai este o calitate!!!Eu si copiii mei vom veni cu drag in continuare la meci si-i voi iubi si respecta si de acum incolo.HAI ENERGIA!!

  • coleg spune:

    Scuze:faceti

  • Petru Andrei spune:

    @Monel,iti multumesc pentru aprecieri!99%din publicul iubitor si cunoscator de baschet nu are nicio treaba cu ce scriu „reptilele” pe-aici!!Ei asteapta cu nerabdare fiecare meci al echipei si nu s-au gandit nicodata sa atace vreun jucator ci dimpotriva….nu stiu cum sa faca sa le arate dragostea pe care le-o poarta!!Au mai fost sezoane in care nu am intrat in play-off,ne-am despartit in cele mai bune relatii cu gandul la sezonul urmator.Eu lansez o invitatie tuturor oamenilor civilizati care vor veni la meciul de maine sa-i primim cu aceeiasi caldura su aplauze ca si pana acum pentru a simti ca suntem ca si pana acum.Sau daca are cineva o idee care sa ajute la moralul lor,haideti s-o aplicam!!!Personal,ma bucura mai mult fericire si sclipirea din ochii copiilor mei si a celorlalti atunci cand intind mana sa-i salute si la victorii si la infrangeri.HAI ENERGIA!!!!!

  • abu spune:

    Imi cer scuze daca din postarea mea a-ti inteles ca as vrea sa-i aplic o corectie fizica d-lui Peptan. Nici pe departe asa ceva. Dansul are voie sa scrie ce doreste (bine sau rau) dar pot spune ca cel putin 90% din cei care vin la sala de baschet il vor sustine pe Darby impotriva acuzelor aduse. Si nici nu poate fi altfel daca ne uitam la statistica.

  • abu spune:

    Si mai spun ca in cazul in care Darby pleaca la sfarsitul sezonului, cel putin 40% din abonati se vor gandi de doua ori pana sa achite abonamentul. Eu cel putin nu-mi voi reinnoi abonamentul.

  • realgorj spune:

    Un pic mai civilizat se poate ? Adica fara jigniri si amenintari ?

    • "VIP" spune:

      HA,HA,HA!!!Cine vorbeste de jigniri,purtare civilizata sau amenintari…Sa intrebam pe cativa dintre jucatorii adversi sau pe arbitrii ce parere au de reactia unor suporteri???

  • viorel tirca spune:

    Si eu ma gandeam azi de dimineata sa nu mai vin la meciuri,dar nu asta urmaresc oare „reptilele”? Ce interes pot avea? Ce au ei de castigat din aceasta campanie murdara? De unde atata inversunare in a injura pe unii? Le pasa asa mult de echipa si de rezultatele ei? Ma indoiesc. Unii dintre ei nici nu cunosc rezultatele echipei. Vor doar sa se aleaga praful de tot,iar adevaratii suporteri sa asocieze asta cu familia Tirca si nu cu cei vinovati. Eu sunt vinovat fiindca m-a dat afara Ciulin,la un meci pe care Energia l-a castigat,in deplasare.In concluzie,haideti sa mergem la meciuri,sa ne cumparam bilete sau abonamente. Oamenii acestia nu au nimic in comun cu baschetul sau cu sportul in general.Noi trebuie sa pastram spiritul acestui sport minunat,trebuie sa avem grija ca ai nostri copii sa mearga zilnic la stadion sau la sala,sa se bucure cand Darby „zboara” atunci cand sare deasupra tuturor si sa-i ajutam si pe copii sau fratii lui gabitu,rechinul sau crococdilul sa faca asta si sa nu mai „respire” ura emanata de parintii lor. Sunt echipe in NBA care pierd 75% din meciurile jucate dar au 15-20.000 de spectatori pe meci si

  • viorel tirca spune:

    scuze,…
    Sunt echipe in NBA care pierd 75% din meciurile jucate dar au 15-20.000 de spectatori pe meci si ei au 41 de meciuri acasa,pe sezon. Noi avem doar 15,si nici de acestea sa nu ne bucuram fiindca nu vor unii?

    • sportiv spune:

      Ba viorele,tu vb de baschet dar esti putin cam paranoic.unde draq s-a mai vazut ca un arbitru sa dea afara din sala un suporter?hahaha…haideti sa ne intalnim toti sa discutam despre problemele de la echipa,nu pe net

      • viorel tirca spune:

        Nu stiu daca cunosti ce inseamna paranoic,dar presupunand ca stii,nu inteleg ce vrei sa spui,iar despre discutat sper sa nu fiu nevoit sa o fac cu unul care are o asfel de parere despre mine. Bineinteles,sper sa nu fii vreun „prieten” . De jigodii care te „pupa” si apoi te „injunghie” e plina tara,iar la olteni e chiar o moda.

        • sportiv spune:

          Te rog sa ne explici cum te-a dat afara ciulin,n-am auzit niciodata ca un arbitru sa dea afara un spectator,dar poate tu esti un caz mai special domnule.nu sunt niciun „prieten”,dar nu va inteleg de ce va agitati pentru echipa din moment ce nu mai are sanse la play-off si anul viitor o sa fie la fel ca pana acum.jucatorii pleaca unde e mai bine financiar,noi tot aici ramanem.

  • pistol spune:

    Stau si ma minunez cat sunteti de prosti toti care scrtieti aici.Credeti ca intereseaza pe cineva parerea voastra?Ii doare fix in dos pe jucatori si pe conducatori de voi,fie ca ii criticati fie ca ii laudati.Inca odata va spun ca sunteti prea prosti

    • realgorj spune:

      Rugam geniul dvs. sa ne scuze pe noi, umilii prea prosti care mai scriem pe-aici…Nu toti suntem pistoli…

  • KILLINBITCHES spune:

    Eu nu inteleg cum puteti sa va luati de domnul Viorel cand el merge cam la 3/4 din deplasarile Energiei, sustine echipa, iar voi va dati mari pe un site? Nici macar nu stiti de ce l-a scos afara din sala, dar voi inca o tineti pe-a voastra, sunteti penibili !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.