RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic așteaptă un succes al Energiei la Miercurea Ciuc

/ 20 ianuarie 2012

Nikolic este optimist înaintea meciului de la Miercurea Ciuc deși este conștient de faptul că Energia va întâlni o echipă solidă, cu jucători destul de buni.

Tehnicianul Energiei știe de unde vine pericolul la meciul de sâmbătă și spune că are antidot pentru jocul ciucanilor: „Echipa din Ciuc nu este schimbată foarte mult față de cea care a jucat în tur la Târgu Jiu, doar Levine a fost înlocuit cu Champion. Trebuie avută mare grijă cu această echipă. Piteștiul a câștigat în tur la 30 de puncte la Ciuc pentru că a făcut o apărare foarte bună, dar acum, la Pitești nu s-au apărat bine în primele 20 de minute și au tremurat pentru victorie până la final. Trebuie să avem grijă la Dino Erceg, un jucător pe poziția 4 care aruncă foarte bine, Long este și el un fundaș foarte bun, dar sperăm să facem un joc bun în apărare la Miercurea Ciuc. Dies joacă foarte bine sub panou, Tucker este și el un jucptor care, dacă i se oferă spații, aruncă foarte bine la coș, dar sunt convins că jucătorii mei au înțeles cât de importantă este apărarea. Au patru jucători foarte buni, dar și noi avem un lot cu care putem să contracarăm jocul lor. Dacă Steffel va avea probleme cu Dies sub panou, atunci va intra Kljajevic și atunci problemele vor putea fi rezolvate”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta mai spune că așteaptă o evoluție bună a jucătorilor săi și un prim succes al Energiei în 2012: „Sunt optimist și cred că va fi OK pentru că echipa a jucat mai bine de la zi la zi și cred că vom câștiga la Miercurea Ciuc. Toată lumea este gata, nu avem accidentați”, a mai spus antrenorul Energiei.

Energia va juca sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, meci contând pentru a doua etapă a returului sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.