RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans le cere jucătorilor să lupte până la capăt

/ 26 martie 2010

Şansele ca Energia să mai prindă locul opt sunt extrem de mici, însă antrenorul Theo Evans vrea ca echipa sa să nu depună armele şi să “moară frumos”.

Tehnicianul american promite suporterilor că echipa pe care o conduce nu va face pasul înapoi chiar dacă echipa este acum mai aproape de play-out: “Mai e o şansă foarte mică de a ajunge în play-off, dar o avem. Trebuie să câştigăm acasă cu Oradea şi în deplasare la Ploieşti, dar tot vom depinde de rezultatele celorlalţi. Cât timp mai este o şansă, cât de mică, noi vom lupta”, a declarat Theo Evans. Acesta se teme ca jucătorii săi să nu fie demoralizaţi după pierderea meciului de la Cluj, cel care practic a redus aproape la zero şansele echipei de a juca în play-off: „Sper ca jucătorii să nu gândească acum că s-a pierdut play-off-ul şi să nu mai fie concentraţi la meciul cu Oradea. Jucând acasă, singura opţiune pentru meciul cu Oradea este victoria. Sper ca băieţii să înţeleagă că oricât de mică este şansa noastră de a mai prinde un loc în play-off trebuie să ne agăţăm de ea, să jucăm tare şi să câştigăm”, a mai spus americanul ce conduce Energia.

Evans crede că partida cu CSM Oradea este una deosebit de dificilă, la fel ca şi Energia şi CSM Oradea îşi joacă ultima carte în acest sezon, echipa care pierde la Târgu Jiu nu va mai avea nicio şansă la play-off.

Meciul de baschet dintre Energia Rovinari şi CSM Oradea este ultimul pe care echipa gorjeană îl va disputa pe teren propriu în cadrul sezonului regulat, antrenorul Theo Evans cerând publicului să vină în număr cât mai mare la Sala Polivalentă pentru a participa şi chiar contribui la un nou succes al echipei favorite. Partida este programată a se disputa duminică cu începere de la ora 18:30, cu o jumătate de oră mai devreme decât ora stabilită iniţial, orădenii fiind cei care au solicitat această decalare.

www.sportingorj.ro

Comentează!

18 Comentarii până acum

  • florin_baiat fin spune:

    e bun si egalul la asesoft:)))))))))))))))))))))))))))nu se mai satura de prosteala asta nici evans…..chiar are parerea ca suntem veniti cu pluta???…aste ne trebuie daca suntem prosti …

  • mihai spune:

    bv florinel..esti tare..:))

  • eduard spune:

    Cum pot da jucatorii randament mai ales ca jucam in 6 oameni maxim dupa urmatoru program: meci la cluj miercuri si drum intors,si joi antrenamnt vineri la fel sambata 2 antrenamente( nu stiu daca si joi sau vineri a facut cate 2)…asa intelege evans…dupa infrangeri ii fugareste ii epuizeaza uitand ca s si ei oameni si joaca cu ei de la inceputul sezonului…de aia clacheaza uni din ei si nu joaca la randamnent maxim in unele meciuri…contraziceti ma va rog

    • Radu R. spune:

      bai tu vrei sa se faca performanta fara antrenament ma? probabil k esti un alt jmeker care sta intre 4 pereti k o tastatura in mana si tasteaza k sa se afle in treaba…si krk ai si 11 ani , 120 de kile si 1.50 si deaia nu intelegi k pentru a face performanta trebuie antrenament….uitate la cei de la medias….cum au facut ei echipa de echipa ? bani si MUNCA , MULTA MUNCA…da nu krk intelegi….

  • mihai spune:

    si ce au facut la entrenament joi?stii?

    • qtip spune:

      astazi la 8 au facut antrenament…scheme de joc..pac-pac-uri..si domnul Barber parea cel mai in forma =))

  • mihai spune:

    si ce vrea sa insemne commentul asta qtip?ne-ai bagat in ceata..:)))

    • `me` spune:

      :)) ehhhh joe is the best :)))

      • I Love Energia spune:

        joe the best?? :))))

        • Done spune:

          poate glumiti voi cu Joe the best, da’ Joe asta ne-a scos de cateva ori din cacao in tur atunci cand pe banca nu mai era nimeni decat slowmotion Cole. faptul ca Evans l-a tinut mai mult pe banca dupa venirea lui Trim a fost o solutie prost aleasa cred eu…

        • qtip spune:

          it’s irony you dumb bitch =))
          glumeam si eu pe seama lor..imi cer scuze daca te-am bagat in ceatza domnule Mihai 🙂

          Bafta baietilor la meci diseara !!! 🙂
          HAI ENERGIA !

  • Done spune:

    Da’ una peste alta nu stiu ce vor crede ceilalti insa eu cred ca acesti 2 ani au fost un lucru bun pentru baschetul de pe la noi. Cu Ponta sau fara, cu bani mai multi sau mai putin in bugetul echipei, ca sunt sigur ca foarte putini spre niciunul din cititorii acestui site nu a „bagat” bani in echipa asta, echipa a mers… Acum si noi prea vrem sa avem performantele Asesoftului si incepe sa dam cu noroi ba in unul, ba in altu’ ca vezi Doamne el ar fi vinovat ca nu merg lucrurile superbine. Poate o fi si asa, dar hai sa ne gandim ca nu se poate totul peste noapte. Normal ca ne-am dori sa nu ratam niciun Play-off, Final Four si daca se poate Sud-ul sa fie macar 75% Energia, dar hai sa intelegem ca mai trebuie sa treaca timp pentru asa ceva…
    Sunt un oarecare ce m-am bucurat sau m-am intristat la meciurile Energiei, dar niciodata nu as putea sa strig impotriva cuiva de la echipa asta chiar de as sti ca acela poate nu si-a aparat coresct sansele in unule meciuri. Sper doar ca acei care au putut sa faca posibil sa avem o echipa in prima liga sa aiba puterea sa o avem si in continuare si daca Evans nu va mai fi, poate, pe banca echipei in urmatorul sezon, pe maiourile lui Troupe, Trim, Darby, Tyner, Barber, Capusan nu va mai scrie Energia eu le multumesc pentru bucuriile pe care ni le-au adus jucand pentru aceasta echipa numita Energia.
    Cel mai mult regret ca la acest ultim meci jucat acasa nu pot ajunge… fir-ar sa fie!

    • jo spune:

      Jos palaria pentru comentariul tau!Apropo,meciul cu Oradea a fost de nota 1000.Multumim baieti pentru tot.Hai Theo,capul sus,nimeni nu facea mai mult ca tine,deci:CIOCU MIC (cum spunea o „distinsa” doamna parlamentar)

  • dani spune:

    sa va vad acum: ce ziceati de troupe?va rog sa va retrageti cuvintele!!!
    p.s.: echipa asta a oradei are 2 jucatori in plus fata de anul trecut…si au reusit foarte multe lucruri bune. poate ar trebui sa ne gandim si noi la un maric sau mandelic.
    nu cred ca e cazul sa vorbim de bugetul oradei pentru ca este de foarte multe ori mai mic decat al nostru

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.