RSS post comments feeds rss email feeds twitter

N-au sosit cărţile verzi ale americanilor

/ 22 septembrie 2011

Antrenorul Energiei are motive de îngrijorare, startul Diviziei A de baschet masculin este foarte aproape, dar americanii transferaţi de echipa gorjeană nu au încă drept de joc.

Slobodan Nikolic a dezvăluit că federaţia şi-a dat acordul ca jucătorii să poată evolua în meciurile de cupă, dar problema trebuie rezolvată până la startul campionatului: „Avem probleme cu actele americanilor. Cărţile verzi ale jucătorilor americani nu au sosit încă. Federaţia a dat undă verde ca aceştia să poată juca în Cupă urmând a fi rezolvată apoi această problemă. Aşteptăm în fiecare zi ca situaţia jucătorilor americani să fie rezovată pentru că este foarte importantă pentru noi. Sunt jucători buni”, a declarat antrenorul Energiei.

Nikolic senior nu poate da încă un pronostic în ceea ce priveşte locul pe care Energia va încheia viitorul sezon neştiind încă modul în care tinerii echipei vor reuşi să se adapteze: „Cred că voi putea spune dacă echipa este închegată sau nu după meciul doi cu Asesoft şi cel de la Mediaş. Ce pot să spun acum este că această nouă echipă poate. Nu ştiu dacă va fi de locul 4, 5 sau 10. V-am mai spus, în primul meci am fost surprins chiar şi de fiul meu. Avem o echipă întinerită, cu Fields, care are 23 de ani, Giles are 22, Guţoaia are 21, sunt tineri cu care trebuie să avem răbdare”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.