RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Așteaptă cartea verde pentru Popin

/ 21 februarie 2013

Pus în fața liniei de trei mijlocași ofensivi de Cristi Pustai în ultimele partide amicale ale Pandurilor, semn că ar putea fi titular la Piatra Neamț, Sașa Popin are încă emoții pentru debutul său la Pandurii.

popin            Jucătorul sârb de 23 de ani așteaptă încă să primească dreptul de joc: „Așteptăm cu emoții cartea verde pentru Sașa Popin, dar sperăm ca până vineri seara aceasta să sosească”, a declarat, pentru Sport in Gorj, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Georgianiul George Alaverdashvili ar putea reprezenta deja trecut pentru echipa gorjeană, fără a fi apucat să joace la Pandurii în vreun meci oficial: „În ceea ce-l privește pe Alaverdashvili, jucătorul nu a confirmat în stagiul de pregătire din Antalya, antrenorii nu au fost foarte mulțumiți și este posibil să renunțăm la a-l mai achiziționa”, a mai spus Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.