RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a cerut cartea verde pentru Darby

/ 18 octombrie 2011

Chiar dacă nu a fost semnat contractul dintre Darby şi Energia, clubul gorjean a cerut deja eliberarea aşa-zisei cărţi verzi a jucătorului.

Se pare că Darby a fost de acord cu noile condiţii de la Energia şi va semna contractul cu gruparea gorjeană, extrema americană antrenându-se deja de ceva timp sub comanda lui Slobodan Nikolic la Târgu Jiu. „Darby se antrenează cu noi, a vorbit cu conducerea dar nu ştiu dacă a semnat. Dacă vine cartea verde o să joace cu Dinamo”, a declarat Slobodan Nikolic în legătură cu situaţia lui Louis Darby.

Slobodan Nikolic crede că sosirea lui Darby, despre care spune totuşi că este mult în urmă cu pregătirea, ar ajuta foarte mult echipa în special în faza de apărare: „Toată lumea îl ştie pe Darby, este un plus pentru echipă. Anul trecut a jucat bine şi în apărare. La Craiova, nu că e fiul meu, dar Stefan a fost singurul care s-a apărat bine. Doar el. Anul trecut tandemul Darby-Stefan era unul puternic pe apărare. Darby e un jucător complet care ştie ce înseamnă apărarea şi de ce trebuie să punem accentul pe defensivă. În plus, Darby era principalul apărător la omul cheie din echipa adversă”, a menţionat antrenorul Energiei.

Fost jucător al Energiei în precedentele trei sezoane jucate în Divizia A, americanul Porter Troupe întâmpină şi el probleme serioase la noua sa echipă. Troupe nu a dat satisfacţie la Moutahed Tripoli, conducerea clubului libanez luând decizia de a-l readuce la echipă pe acelaşi post cu Troupe pe Austin Johnson. La aceeaşi echipă evoluează şi un alt fost jucător al Energiei, pivotul Kibwe Trim.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.