RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Staicu, campion național de sală

/ 11 februarie 2013

Atleții clubului CS Pandurii Târgu Jiu s-au întors cu cinci medalii de la Campionatul Național de seniori și tineret – etapa finală, competiție ce a avut loc în weekend în sala de atletism din Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu”, București. Alexandru Staicu a urcat de patru ori pe podiumul de premiere, cea de-a cincea medalie fiind obținută de Elena Moagă.

staicu        Bilanțul participării CS Pandurii la această competiție, la care a trimis doar cinci sportivi, este unul peste așteptări, știut fiind faptul că atleții gorjeni nu au condiții pentru a se pregăti în sală.

Alexandru Staicu a câștigat patru medalii, una de aur (1.500 m tineret), două de argint (3.000 m tineret și 1.500 seniori) și una de bronz (3.000 m seniori), în vreme ce Elena Moagă a surprins terminând a treia în proba de 3.000 de metri.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • eu spune:

    Ati uitat sa scrieti in articol un lucru foarte important. Staicu Alexandru este antrenat de doamna Viorica Dima…sa nu uitati chestia asta pentru urmatoarele articole pentru ca si antrenorul are o importanta deosebita in obtinerea rezultatelor.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.