RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marcel Țenter: „Este prematur să ne gândim la calificarea în play-off”

/ 3 februarie 2013

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Marcel Țenter, a vorbit în exclusivitate pentru sportingorj.ro despre victoria cu Energia și crede că oboseala și-a pus amprenta pe echipa sa în meciul de sâmbată, dar până la urmă au reușit victoria împotriva unei echipe a Energiei foarte bună.

tenter0612„Am călătorit mai mult de 3.000 de kilometri într-un timp record, am avut marți un meci foarte greu în Letonia, la Ventspils, și cred că primele două sferturi ale meciului cu Energia, am jucat sub semnul oboselii și acest lucru nu ne-a permis așa cum ne gândisem înainte de meci. După pauză însă, am făcut ceea ce ne-am propus, am fost mult mai obosiți și cred că această agresivitate ne-a adus în cele din urmă victoria. În orice caz, Energia a arătat un joc foarte consistent, jucătorii lor au un potențial individual extraordinar, dar mă bucur pentru aceasta victorie. Felicit Energia pentru jocul făcut!”, a declarat Marcel Țenter.

Întrebat dacă prin această victorie Gaz Metan a luat o opțiune serioasă în fața Energiei pentru calficarea în play-off, Marcel Țenter a spus că nu este nimic jucat și mai sunt multe meciuri de jucat până la final: „Sigur că este foarte important că am învins Energia și acasă și în deplasare, dar nu este nimic jucat. Cred că este prematur să ne gândim la o calficare în play-off. Mai sunt multe meciuri de jucat, abia după ultima etapă ne putem gândi la play-off”, a încheiat antrenorul ardelenilor.

Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.