RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gaz Metan Mediaș – Energia Rovinari, o finală pentru un loc în play-off

/ 1 februarie 2013

Dacă la începutul campionatului, mulți vedeau în Gaz Metan Mediaș, echipa și campioana perfectă, iată că după a XIX-a etapă lucrurile nu stau chiar așa, iar echipa din Mediaș riscă să fie absentă din play-off.

energia-gazmetanEnergia Rovinari se deplasează la Mediaș cu gândul de a reuși o victorie care ar putea conta enorm în economia luptei pentru un loc în playoff. În acest moment, atât gorjenii, cât și trupa pregatită de Marcel Țenter se luptă pentru același loc, anume locul opt, iar acest lucru face partida una foarte echilibrată și care poate fi privită ca o finală pentru ultimul loc al play-off-ului.

Gaz Metan vine după un succes în fața echipei CSM Bucuresti, chiar pe terenul acestora, ardelenii impunându-se la 18 puncte, scor 67-85. De cealalta parte Energia vine după un succes eroic, în meciul de pe teren propriu cu CSU Ploiești, echipa lui Nikolic obținând prima victorie în fata prahovenilor, după un final dramatic în care a reușit să câștige la limită, scorul final fiind 95-93.

În concluzie, ne așteaptă un meci foarte interesant, cu două echipe spectaculoase, care au în gând doar victoria, pentru a ramâne în continuare în calcule pentru primele opt locuri, locuri care asigură prezența în play-off.

Meciul poate fi urmărit, sâmbătă seara, cu începere de la 18:30, în direct pe Digi Sport 3.

Gabi Pănoiu

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.