RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii își pregătește viitorul

/ 25 ianuarie 2013

Juniorii republicani A ai Pandurilor trag tare în această iarnă dorind să recupereze terenul pierdut în prima parte a campionatului.

Elevii lui Costel Andriucă și Sorin Vintilescu sunt la șapte puncte în spatele liderului, dar încă mai speră la o minune care să-I ducă la Turneul Final. Pentru asta este nevoie de un succes la Timișoara, în fața liderului seriei, în retur, pentru ca apoi, în play-off, să recupereze restul punctelor ce o despart de Poli Timișoara, astfel încât să termine pe primul loc, singurul care îi poate trimite la Turneul Final.

 Caută întăriri

Primul jucător adus la echipă este portarul reșițean Alin Răzvan Negrilă, un jucător născut în 1996, cu un fizic impresionant, acesta având deja 1,95 m, dar și calități native ce-l recomandă ca fiind un portar de mare perspectivă. Lângă acesta, la juniorii Pandurilor a ajuns și un atacant ce a trecut prin curtea Stelei, dar și a elvețienilor de la Grasshopper Zurich, Alin Andrei Predescu, un tânăr bucureștean cu bunici gorjeni. În probe la echipă se află și un jucător de la CSS Craiova, mijlocașul Cristi Nicolae, iar de la Gloria Bistrița, la Pandurii ar mai putea ajunge un fundaș central, Ovidiu Bolboș, și un atacant, Daniel Brumă, ambii născuți în 1994, în privința acestora urmând ca în scurt timp conducerea gorjeană să dea un răspuns clar.

Cantonament la Rânca

Echipa antrenată de cuplul Andriucă – Vintilescu și-a reluat pregătirile și a jucat deja un joc amical, în compania echipei de liga a III-a Jiul Rovinari, partida terminându-se la egalitate, scor 2-2, golurile junilor panduri fiind marcate de Lupu și Frimu. După ce s-au antrenat la Târgu Jiu, de pe 25 ianuarie juniorii republicani A ai Pandurilor au urcat la Rânca pentru un stagiu de pregătire montană, perioadă pe care o vor încheia pe 2 februarie. Conducerea Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii a decis ca și în această iarnă grupele de juniori reprublicani A și B să efectueze câte un stagiu la Rânca, la câteva zile după ce juniorii mari vor coborî de la Rânca, pe 12 februarie fiind rândul celor antrenați de Dorian Gugu și Costică Frimu, juniori B, să facă și ei pregătirea montană în aceeași locație și aceleași condiții.

 Cocină și Pițian, trimiși în Antalya

Tradiția pe care secretarul general al Pandurilor a creat-o în urmă cu cinci ani, când i-a trimis în cantonamentul din Portugalia pe, pe atunci, juniorii Grecu și Zamfir, este continuată și acum de gruparea târgujiană. Două dintre vârfurile generației actuale a juniorilor A, Constantin Cocină și Andrei Pițian, sunt acum în Antalya, alături de echipa mare: „Este o tradiție frumoasă pe care dorim să o ducem în continuare. Îmi aduc aminte că am cedat locul meu din avion acum câțiva ani pentru Grecu și, iată, se pare că nu m-am înșelat. Copiii noștri trebuie să fie mereu în atenția noastră, iar aceste chemări la prima echipă trebuie să-i ambiționeze pe cei aleși și să constituie un stimulent pentru cei care vin din urmă. Atât Cocină cât și Pițian sunt doi dintre tinerii pe care noi sperăm să-i vedem cât mai curând bătând la porțile Ligii 1”, a declarat Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.