RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii își trimite juniorii la Rânca

/ 20 ianuarie 2012

În perioada 4-12 februarie, 50 de juniori de la echipele de juniori republicani A și B de la Pandurii vor efectua un stagiu de pregătire montană la Rânca.

Cele două grupe de juniori de la Pandurii se vor pregăti astfel pentru partea a doua a campionatului, în acest sezon sistemul competițional fiind schimbat. După meciurile din turul campionatului, primele șase echipe din fiecare serie vor juca un play-off, tur-retur, clasamentul pornind de la zero. Primele două echipe din aceste șase se vor califica apoi pentru turneul semifinal.

Juniorii A de la Pandurii, antrenați de Dorian Gugu și Sorin Vintilescu, au o grupă cu CSJ U Craiova, Gaz Metan Severin, Minerul Motru, Școala de Fotbal „Gică Popescu” și Energia Rovinari, turul urmând a se juca în perioada 11 martie – 8 aprilie, iar returul între 12 aprilie și 6 mai.

Juniorii B, antrenați de Cristi Popescu și Costică Frimu, au terminat turul pe locul doi și vor evolua în compania celor de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, CSS Craiova, CSS Drobeta Turnu Severin, CSJ U Craiova și Gaz Metan Severin.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.