RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii C de la Pandurii se pregătesc pentru turneul de zonă

/ 9 iunie 2010

Juniorii C de la Pandurii se pregătesc pentru turneul de zonă ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Craiova.

Elevii lui Cristi Popescu (foto) sunt repartizaţi în Zona a 7-a şi vor evolua alături de FC Drobeta Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea şi Gaz Metan CFR Craiova, partidele urmând a avea loc pe stadionul echipei echipei de Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova.

Tinerii panduri vor intra în competiţie sâmbătă, când de la ora 10:30 vor întâlni echipa gazdă, Gaz Metan CFR Craiova. Duminică elevii lui Cristi Popescu vor evolua în compania celor de la FC Drobeta Turnu Severin, ultimul meci urmând a-l juca marţi, 15 iunie, cu CSM Râmnicu Vâlcea, toate meciurile disputându-se de la ora 10:30.

Antrenorul Cristi Popescu speră ca în urma acestui turneu zonal echipa sa să reuşească să se califice la turneul semifinal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • coco spune:

    sa aiba grija la mitrita de la gaz metan cfr craiova

  • JERom3 spune:

    Coco adik baboi de la gica popescu…fundasul vietii…cel mai prost fundas central posibil pe pamant…..ji mai e ji la lotul national….a intrat pe spanaga da mai bine nu mai intra face echipa de ras……

  • JERom3 spune:

    coco ce mortii matii vb ma tu… ratatule.. taranu’ *** de la plenita .. soimanitu’ *** marele „smecher” =)))

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.