RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Artimon pe lista Pandurilor

/ 7 iunie 2010

După ce Ionuţ Popa a declinat oferta Pandurilor, pe lista posibililor antrenori ai echipei gorjene a apărut un nou nume, cel al fostului tehnician al celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon.

Conducerea Pandurilor îl are în vedere pe Alin Artimon pentru banca tehnică considerând drept utilă experienţa sa avută ca antrenor la CSM Râmnicu Vâlcea într-o serie în care va evolua şi Pandurii în Liga a II-a. Tehnicianul are şi 21 de partide ca antrenor în Liga I, 12 pe banca celor de la Apulum Alba Iulia în sezonul 2004-2005, sezon în care ardelenii au retrogradat, şi 9 ca antrenor al celor de la FC Timişoara, în sezonul 2006-2007, Artimon fiind cel care l-a înlocuit pe banca bănăţenilor pe Sorin Cârţu, demis după o înfrâgere la Târgu Jiu în faţa Pandurilor.

Între perioada petrecută la Timioara şi cea în care a fost antrenor la CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Artimon a mai stat în Liga a II-a şi pe banca celor de la Forex Braşov, însă această echipă s-a desfiinţat chiar în timpul mandatului său, în 2008.

Ca jucător, Alin Artimon a debutat în fotbalul mare la Steaua, în 1989, la vremea respectivă fiind văzut drept un posibil urmaş al lui Belodedici, însă a părăsit gruparea bucureşteană în 1991 după doar 26 de partide susţinute pentru aceştia. Artimon a mai jucat în Liga I pentru Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, UMT Timişoara, CFR Timişoara şi FC Oneşti, iar cariera de fotbalist şi-a încheiat-o în liga a doua, la FC Drobeta Turnu Severin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.