RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Nu s-a pus problema să fiu director tehnic!”

/ 16 ianuarie 2013

Problema antrenorului Pandurilor nu a fost rezolvată încă, deși echipa s-a reunit, iar în doar câteva zile este programată plecarea în primul cantonament al iernii.

grig si beji1O variantă apărută a fost aceea a preluării de Grigoraș a funcției de director tehnic, în postul de antrenor principal fiind avansat Marian Dinu, însă aceasta a fost demontată chiar de fostul antrenor al gorjenilor: „Nu există așa ceva… Nu s-a pus problema să fiu director tehnic”, a comentat Grigoraș ideea de a fi numit în funcția de director tehnic.

O altă variantă lansată a fost aceea a numirii lui Marian Dinu, care să se despartă astfel de Grigoraș: „Ieri nu s-a discutat despre Marian Dinu. Astăzi am înțeles că au fost anumite discuții, dar nu știu din partea cui au venit. Nu se pune problema ca Marian Dinu să rămână antrenor principal. În primul rând el nu are licența Pro ca să fie antrenor principal”, a comentat acest subiect Grigoraș. Și Marian Dinu a respins acest scenariu: „A fost o propunere de continuare, o discuție, dar nu aveam cum să o accept. Așa cum am mai spus, am venit împreună și mi se pare corect să plecăm împreună”, a spus secundul lui Grigoraș.

Deși Marin Condescu a declarat că s-a sfătuit cu Grigoraș în privința viitorului antrenor al Pandurilor, acesta a infirmat că ar fi făcut propuneri: „Nu pot eu să numesc un antrenor care să-mi urmeze. Acesta este rolul conducerii, al conducătorilor. Nu mi s-a cerut părerea. Au fost rostite niște nume, dar nu-mi aleg eu succesorul la conducerea tehnică. E problema domnului Condescu și a lui Pîrvulescu”, a mai spus Petre Grigoraș.

Numele noului antrenor al Pandurilor rămâne un mister. Primele nume rostite ca variante de înlocuire a lui Grigoraș, cele ale lui Ioan Andone și Gheorghe Mulțescu, rămân în continuare și cele mai aproape de dorințele celor care au puterea de decizie la Pandurii. Un pas în față pare a avea în acest moment Ioan Andone, care are atuul de a fi obișnuit cu lupta pentru obiective importante, dar și pe acela de a fi lucrat cu jucători cu nume și cu personalitate, buna conlucrare cu un vestiar de acest gen constituind un avantaj pentru noul antrenor, căruia nu-i va fi deloc ușor să-i ia locul lui Grigoraș. Cu toate acestea, nu este deloc exclus ca în zilele sau orele următoare să apară noi variante, mai mult sau mai puțin surprinzătoare, în urmă cu câteva sezoane, Marin Condescu surprinzând întreaga suflare fotbalistică numind la conducerea tehnică a Pandurilor un întreg staff portughez, mișcare care nu a avut însă finalitatea dorită.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.