RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nae Ungureanu, uns director tehnic la Minerul Mătăsari

/ 15 noiembrie 2011

Rezultatele înregistrate de Minerul Mătăsari în acest sezon sunt departe de așteptările conducerii clubului, aceasta luând decizia de a interveni înainte ca echipa să se scufunde și mai adânc în subsolul clasamentului.

„Am luat decizia de a-l numi director tehnic la Minerul Mătăsari pe Nae Ungureanu, fostul mare internațional și component al Craiovei Maxima. El va activa în conducerea tehnică a echipei împreună cu Marcel Ploae, care rămâne în continuare antrenor principal. Contractul este până la finalul sezonului, pe mai departe vom vedea ce vom face”, a declarat directorul sportiv al mătăsărenilor, Adelin Șolea, pentru www.sportingorj.ro. Acesta a adăugat că speră ca prin experiența sa, Ungureanu să repună Minerul Mătăsari pe traiectoria pe care conducerea clubului o dorea la începutul acestui sezon: „Am făcut această alegere gândindu-ne că domnul Ungureanu are experiența necesară pentru a ne ajuta să depășim această situație delicată, rezultatele slabe, locul din clasament și tot ce s-a întâmplat la echipă ne-a dus la concluzia să apelăm la serviciile sale”. Șolea mai spune că rezultatele înregistrate în seria a IV-a din Liga a III-a și situația actuală a echipei au dat frisoane conducerii: „Acum nici nu știi la ce să te gândești mai întâi. Rezultatele meciurilor din această serie te fac să te gândești la orice, inclusiv la salvarea de la retrogradare, chiar dacă la început aveam alte planuri. Este o serie extrem de echilibrată, cu multe rezultate surprinzătoare”, a completat oficialul mătăsărenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.