RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut de retur cu ghinion pentru Minerul Mătăsari

/ 5 martie 2011

După ce Jiul Rovinari şi Minerul Motru au cedat vineri în prima etapă a returului Ligii a III-a, seria a IV-a, şi Minerul Mătăsari a cedat, tot cu 2-0, meciul disputat la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, în compania celor de la Vişina Nouă.

Candidaţi la promovare, minerii mătăsăreni au început cu stângul partea a doua a campionatului, iar echipa din Vişina Nouă i-a taxat prin două goluri marcate de gorjeanul Priescu. Din nefericire pentru cei de la Minerul Mătăsari, după acest meci s-au ales şi cu o accidentare şi două cartonaşe roşii, Chiriac făcând entorsă în prima repriză, în vreme ce Ecobici şi Roman au fost eliminaţi în partea a doua a jocului.

„Am jucat foarte slab. Nu am avut nicio şansă la victorie la modul la care am evoluat chiar dacă nici adversarul nu a făcut un joc deosebit. Este adevărat, am avut şi cinci absenţe importante la acest meci. Murdărea, Vlădoi, Ularu, Popică şi Luca sunt jucători a căror absenţă s-a simţit în mod evident în jocul nostru. Mai rău este că pentru etapa viitoare avem din nou probleme pentru că vom avea doi jucători suspendaţi după cartonaşele roşii primite în acest meci şi îl avem şi pe Chiriac accidentat, acesta făcând entorsă”, a explicat Ion Şolea, directorul sportiv al Minerului Mătăsari, jocul slab al echipei sale şi rezultatul negativ înregistrat în această rundă.

Minerul Mătăsari – Vişina Nouă 0-2 (0-1)

Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori:150

A marcat: Priescu (2)

Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Roman, Nicolescu, Niţu – Vlăduţ, Simion (min. 75 Fruntelată), Chiriac (min. 30 Nicolovici), Clipici (min. 46 Ungureanu) – Minciună, Popescu (min. 55 Ecobici). Antrenor: Marcel Ploae.

Cartonaşe roşii: Ecobici şi Roman.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.