RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Janjusevic, evoluție consistentă la debut

/ 10 ianuarie 2013

Chiar dacă echipa gorjeană a pierdut la Sibiu, una dintre noile achiziții ale Energiei a avut un joc convingător.

trei achizitii baschet        Milan Janjusevic a fost folosit 35 de minute de antrenorul Slobodan Nikolic, doar Darby depășindu-l la acest capitol pe jucătorul sârb. Slobodan Nikolic a catalogat drept bună evoluția sa, menționând însă că aștepta de la el și una sau două reușite din spateșe semicercului: „Janjusevic, dacă ar fi marcat o dată sau de două ori de la trei puncte, atunci aș fi putut spune că a jucat foarte bine. S-a apărat foarte bine, a avut 12 recuperări și dacă mai marca de câteva ori, în cazul în care am fi și câștigat, aș fi putut spune că a jucat foarte, foarte bine”, a declarat tehnicianul Energiei.

Janjusevic a adunat 12 recuperări în meciul de la Sibiu, partidă în care a marcat și 8 puncte.

Cel de-al doilea jucător nou din lotul Energiei care a debutat, la Sibiu, pentru echipa gorjeană este pivotul american Joseph Kennerly, care însă a fost mai modest în realizări: „Kennerly a avut doar două zile de antrenament cu noi și asta s-a văzut, dar este un tip pozitiv și ne va ajuta foarte mult. Sunt sigur de asta”, a precizat Slobodan Nikolic.

Un capitol aparte îl reprezintă fundașul Jay Wisseh, care nu a jucat la Sibiu. Deși s-a speculat că acesta nu a primit cartea verde în timp util, după meciul de la Sibiu antrenorul Slobodan Nikolic a venit cu o altă variantă, aceea că americanul a fost indisponibil din punct de vedere medical: „Wisseh, deși au fost comentarii pe această temă, a avut cartea verde. Toată lumea a primit cartea verde, dar Wisseh a avut o problemă medicală pentru care nu a jucat la Sibiu. Sper să poată juca sâmbătă contra celor de la Miercurea Ciuc. Marți toată lumea avea cartea verde”, a mai spus Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    Janjusevic a jucat chiar bine, cred ca este peste cei care au plecat ! Meciul urmator vom vedea sigur si efectul Wisseh asupra echipei. Eu raman increzator !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.