RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Milan Janjusevic: „Sper să jucăm un baschet bun”

/ 3 ianuarie 2013

Milan Janjusevic este unul dintre cele trei transferuri făcute de Energia în această pauză competițională, jucătorul sârb urmând a lua locul lui Robert Giles în lotul gorjenilor.

Janjusevic, care nu a jucat până acum la echipe din afara spațiului ex-iugoslav, este încrezător că va reuși alături de Slobodan Nikolic și noua sa echipă să practice un baschet bun: „Sunt foarte fericit că vin la Târgu Jiu să joc pentru Energia. Cu antrenorul Nikolic am mai lucrat în Serbia, am avut un sezon foarte bun, jucând un baschet bun. Sper ca în următoarele 4-5 luni să facem acelaşi lucru la Târgu Jiu, să avem rezultate bune şi să jucăm un baschet bun”, a declarat jucătorul sârb.

La primul său antrenament la Târgu Jiu, Janjusevic a impresionat prin precizia aruncărilor sale de la distanță, sârbul reușind o serie spectaculoasă de 10 aruncări reușite din tot atâtea încercări. Janjusevic spune că în joc nu va fi la fel de ușor și consideră că va avea nevoie și de ceva timp pentru a se acomoda cu noii coechipieri pentru a putea face același lucru și în timpul jocurilor oficiale: „Pare uşor când înscriu la antrenamente, dar am doar 7 zile la dispoziţie să-mi cunosc noii colegi. Sper ca toată lumea să fie gata la startul returului, normal că sper să joc bine, dar cel mai important e ca echipa să joace bine”, a mai declarat Milan Janjusevic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.