RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Grigoraș nu va renunța!”

/ 29 decembrie 2012

Președintele Pandurilor este convins că echipa va fi antrenată în continuare de Petre Grigoraș, chiar dacă acesta a declarat că se simte lucrat de conducere după ce s-a anunțat revenirea lui Stojan Vranjes.

grig si condescu         „Să fiți convinși că, din 2 martie, când se va relua campionatul, Pandurii va avea o echipă care va lupta pentru îndeplinirea obiectivului. Cu Grigoraș antrenor!”, a declarat Marin Condescu. Președintele gorjenilor a mai spus că a preluat sarcina transferurilor, conducerea urmând a stabili care vor fi jucătorii care vor fi la dispoziția antrenorului, însă a precizat că nu se va implica în stabilirea echipei sau a băncii de rezerve, acolo fiind responsabilitatea antrenorului: „Noi vom face lotul de jucători. Nimeni nu-l obligă pe antrenor să-și facă banca și echipa cu care vrea să abordeze o partidă, iar noi îi vom da posibilitatea să aleagă din lotul de jucători. Noi, de trei patru ani, nu am mai făcut transferuri atât de bune, iar acum trei ani tot conducerea a făcut lotul acestei echipe. Și Badea și Grigoraș au evidențiat jucătorii pe care i-a adus conducerea. Pe Chiricheș, Pintilii, Gabi Matei și toți ceilalți. Lotul și echipa sunt două lucruri diferite. Lotul îl punem noi la dispoziție, echipa o face antrenorul”, a mai spus Condescu.

Președintele gorjenilor s-a arătat convins că după revenirea din vacanță lucrurile se vor calma și Petre Grigoraș va continua să fie antrenorul Pandurilor: „Niciodată, nimeni care are dorința de a face ceva nu va spune „ori eu ori el”. Niciodată. Vom analiza împreună care sunt plusurile și minusurile și vom decide în comun. Negocierile nu se fac prin televizor. Se fac aici. Noi am discutat la un moment dat care sunt posibilitățile. Grigoraș nu va renunța. A muncit mult la Târgu Jiu. Este o echipă pe care a avut-o la dispoziție și am încercat să-i creăm cele mai bune condiții. De la pregătire la deplasări. Noi, până în acest an, nu am făcut niciodată deplasări cu avionul. Dar, în momentul în care oamenii au crezut că este o posibilitate una dintre variantele de a nu fi obosiți la unele meciuri a fost deplasarea cu avionul, am găsit soluțiile necesare ca și acest lucru să se rezolve”, a mai spus Marin Condescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.