RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu și Grigoraș stabilesc strategia transferurilor din iarnă

/ 25 octombrie 2012

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, a dezvăluit că deja au început discuțiile despre întăririle de care echipa gorjeană are nevoie în pauza de iarnă.

      Condescu a declarat că, pentru început trebuie stabilită strategia clubului în ceea ce privește transferurile ce vor fi făcute și abia apoi se vor gândi la numele jucătorilor care vor fi aduși: „Trebuie să facem în iarnă 3-4 transferuri, asta stabilim cu domnul Grigoraş, care e cea mai bună soluţiile… Fie să foloseşti jucători pentru 3-4 luni de zile, fie să luăm jucători care să fie ai noştri 3-4 ani. Eu şi Petre Grigoraş optăm pentru varianta cu jucători pentru 3-4 ani. Există şi opinii să luăm jucători de care să ne folosim în retur şi să continue cu noi dacă ne calificăm în cupele europene”, a declarat președintele Pandurilor.

În continuare, Pandurii are nevoie de un jucător la închidere și de un goleador, acestea fiind cele mai aprinse dintre dorințele lui Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.