RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii mai vor doar Gazul în 2012

/ 3 decembrie 2012

Jucătorii și oficialii Pandurilor nu ar mai dori să joace în acest final de an decât meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, președintele executiv al gorjenilor făcând demersuri, alături de alți conducători de club din Liga 1, ca etapa a 20-a să se dispute în 2013.

    „Sperăm ca meciul de la Piatra Neamţ să nu se mai dispute dar deocamdată este programat. Am vorbit cu conducători de la alte echipe şi ne-am hotărât să ne adresăm Ligii şi să solicităm toţi amânarea etapei a 20-a. Sper ca meciul cu Mediaş să fie ultimul din acest an. E şi ultimul meci în faţa inimoşilor noştri suporteri care ne-au încurajat. În acest tur de campionat jucătorii au simţit cu adevărat că publicul a fost cel de-al 12-lea jucător”, a declarat Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Meciul dintre Pandurii și Gaz Metan Mediaș este programat a se disputa vineri, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 20:30, în vreme ce partida cu Ceahlăul, dacă aceasta se va mai desfășura acum, este programată pentru data de sâmbătă, 15 decembrie, la Piatra Neamț, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.