RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic: „Nu avem o conducere stupidă. Nu se vor arunca bani pe fereastră!”

/ 28 noiembrie 2012

Energia Rovinari duce lipsă de un om puternic sub panou, un pivot fiind absolut necesar echipei gorjene mai ales după accidentarea lui Viorel Mocanu, însă conducerea nu va aduce un nou jucător fără a face un raport bun între preț și calitate.

          Antrenorul Slobodan Nikolic spune că situația sportivă din Târgu Jiu îi poate conduce pe unii impresari în eroare în ceea ce privește banii de care dispune echipa de baschet, dar și modul în care acești bani pot fi cheltuiți: „Echipa de fotbal Pandurii joacă foarte, foarte bine și luptă pentru campionat, handbalul joacă bine, baschetul joacă și el corect. Poate că se primesc informații greșite și impresarii și jucătorii cred că avem o conducere stupidă. Nu, aici nu este o conducere stupidă, nu este un antrenor stupid. Nu se vor arunca cu banii pe fereastră. Nu voi spune nume, dar promit că după ultimul meci din prima fază voi spune exact care jucători și ce bani vor. Pentru că nu este corect să se creadă că la Târgu Jiu se dau mulți bani. La Târgu Jiu sunt foarte bune condiții la clubul de baschet, dar nu este o conducere stupidă, care să arunce cu banii pe fereastră. Impresarii trebuie să înțeleagă că sunt multe opțiuni”, a precizat antrenorul Energiei.

În ceea ce privește jucătorul care este dorit de Energia, Slobodan Nikolic a făcut unele precizări, fără însă a dezvălui și numele acestuia: „Suntem în discuții cu un jucător care nu a evoluat în ultimele patru luni și trebuie să înțeleagă asta și să mai reducă din pretenții. O situație similară cu cea a lui Păltinișan, jucător pe care noi l-am dorit la echipă, dar și jucătorul și agentul trebuie să înțeleagă că trebuie să scadă din pretenții. Sunt și alte opțiuni. Este un jucător american. Jucător foarte bun, la 2,08 m, foarte spectaculos, chiar mai spectaculos decât Darby. A jucat în Uniunea Europeană, așa că nu va avea probleme de acomodare cu baschetul european. Acum este în USA, dar nu este nicio problemă să vină repede aici, bilete de avion se găsesc… Ar putea veni chiar de luni, dacă discuțiile vor decurge normal și vor reduce din pretenții. Ar trebui să reducă pretențiile cu 25%”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Bigus spune:

    L-ati vrut pe Palti? Chiar sunteti ca-n titlul articolului. „Mai spectaculos ca Darby”: asa a venit si Fields. N-o sa mai vedem in Tg-Jiu jucator ca Darby. Mai bine faceti ce trebuie sa-l pastrati pe Louis la echipa si ganditi echipa in jurul lui. Poate indraznim sa gandim „mai sus”, nu la Palti. Hai baieti ca se poate. Daca jucatorii dau totul pe teren incercati si voi sa ganditi putin mai mult si mai sus. Luati-l ca exemplu tot pe Darby. Depasiti-va. Asa cum fac baietii pe teren.

    • a fan spune:

      @Bigus : Palti e un jucator bun, foarte bun chiar ! Nu degeaba a fost in lotul national al Romaniei si a fost atatia ani jucator de baza la Elba ! El o pateste la fel ca Nenad Markovic, nu i se mai acorda incredere si minute, si bineinteles ca daca nu ai minute cum sa impresionezi ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.