RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, fără antrenament în București

/ 28 noiembrie 2012

CSM București nu a oferit o poziție de antrenament pentru Energia la o oră rezonabilă înaintea meciului de vineri, fapt care îi deranjează pe gorjeni, dar îi face să înțeleagă și faptul că echipa bucureșteană se teme.

    „Nu vom putea să ne antrenăm la București, ne-au spus că este sala ocupată, dar astea sunt povești pentru copii. De fiecare dată am avut antrenament la București, acum nu vom avea. Vom face antrenament acasă, după care vom merge la București. Pentru mine este un semnal clar, se tem de noi. Avem relații bune cu toate cluburile din România și avem o oră de antrenament înainte de fiecare meci, fie în seara de dinainte de meci, fie în dimineața zilei în care jucăm, însă acum joi seara nu se poate face niciun fel de antrenament, iar vineri ni s-a oferit o poziție la ora 8:30, astfel că am preferat să ne antrenăm aici la ora 12 și să plecăm apoi spre București”, a declarat Slobodan Nikolic despre situația creată. Tehnicianul plav consideră că, în mod firesc, în retur bucureștenii ar trebui tratați cu aceeași monedă la Târgu Jiu: „Relațiile în baschetul din România trebuie să fie corecte. Acum, e normal ca CSM București să nu aibă antrenament când va veni la Târgu Jiu. Sala va fi ocupată…”.

Cât privește șansele ca Energia să obțină un succes în București, Slobodan Nikolic este încrezător, deși recunoaște că CSM pornește, totuși, ca favorită: „Avem un 3-1 cu CSM București, nu e o problemă pentru noi să jucăm în București. E adevărat, acum au jucători mai buni, dar anul trecut aveau o echipă mult mai bună, jucau un baschet mai bun. Au un scor de 7-2 și, pentru că joacă acasă, sunt oarecum favoriți, dar nu într-o proporție mare, undeva la 60-40”, a mai declarat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.