RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru a urcat în fotoliul de lider

/ 17 noiembrie 2012

Minerul Motru a reușit să se impună la Rovinari în confruntarea cu Jiul și, grație acestui succes, coroborat și cu rezultatelele din celelalte partide, a urcat pe primul loc în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a.

            La Rovinari, Minerul Motru n-a avut emoții după ce avea deja 2-0 încă din minutul 8, Dicu și Răduca deschizând drumul spre victoria echipei lor cu două lovituri de cap. Gazdele puteau să reducă din handicap, dar au țintit bara transversală în minutul 32, iar după pauză Ahrițculesei a ratat de la punctul cu var. O nouă fază fiză l-a pus pe Marius Laurențiu în fața lui 0-3, iar Răduca l-a lobat pe Turianu, pe contraatac, pentru 0-4. Jiul a punctat prin Nicolovici, dar ultima reușită a venit tot în poarta lor, tânărul Rogoveanu marcând din interiorul careului pentru cea mai categorică victorie a Minerului Motru din acest sezon.

Minerul Mătăsari a reușit un joc bun și un rezultat pe măsură la Timișoara, 2-2 (1-2), în fața unei echipe ce luptă pentru promovare, Flacăra Făget. Gazdele au deschis scorul prin Silaghi în minutul 16, dar în minutul 25 egalitatea a fost restabilită cu un autogol al lui Toma. Foarte repede s-a făcut 1-2, Luca transformând un penalti făcut de același fundaș al gazdelor, Toma. Speroni, cel mai bun jucător al gazdelor, a intrat în partea a doua a jocului, a marcat din lovitură liberă în minutul 74 și partida s-a încheiat la egalitate.

Tot cu un scor egal s-a încheiat și meciul celor de la Pandurii II, disputat în deplasare, la Caransebeș, cu Autocatania, scor 1-1 (0-0). Echipa a doua a pandurilor a făcut un joc consistent și, în ciuda faptului că gazdele au deschis scorul la câteva minute de la reluare, Vlăduți a adus egalarea în minutul 68.

În urma acestor rezultate, Minerul Motru este lider în serie înaintea ultimei etape a turului, Minerul Mătăsari a rămas pe locul 5, în vreme ce Jiul Rovinari și Pandurii II sunt pe locurile 8 și 9.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.