RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari învinge şi se menţine în fotoliul de lider

/ 9 septembrie 2011

Jiul Rovinari a câştigat cu 2-0 (1-0) în faţa viitorului adversar al Pandurilor în Cupa României, Vişina Nouă.

Trupa lui Cătălin Trofin a reuşit să se impună fără probleme în faţa unui adversar destul de incomod, dar care a acuzat şi oboseala acumulată în meciul din Cupa României disputat marţi. Chiar dacă şi-au trecut în cont şi multe ratări, cei de la Jiul au reuşit să puncteze de două ori. Primul gol a venit în urma unei acţiuni pe contraatac, centrarea de pe dreapta a lui Traşcă fiind reluată cu capul din 8 metri în poarta oaspeţilor de Şoşoi în minutul 39. Rovinărenii au marcat o dată şi după pauză, Cârciumaru catapultând mingea în vinclul porţii adverse în minutul 65 dintr-o lovitură liberă de la circa 40 de metri.

Jiul Rovinari – Vişina Nouă 2-0 (1-0)

Stadion „Tineretului” Rovinari

Au marcat: Şoşoi (min. 39), Cârciumaru (min. 65)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Ahriţculesei – Tudorache (min. 75 Filipescu), Popescu, Stanciu (min. 65 Stoian), Daviţoiu – Şoşoi (min. 70 Văcaru), Fotescu (min. 75 Lăcătuşu). Antrenori: Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.