RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş vede Liga 1 cu 16 echipe și trei serii pentru liga secundă

/ 15 noiembrie 2012

Anunțata reformă a sistemului competițional fotbalistic din România nu este pe placul antrenorului Pandurilor, Grigoraș având o părere diferită de cea avansată în Comitetul Executiv al LPF.

           „Poate ar fi bine un sistem să facem cu 16 echipe şi trei retrogradate. Poate ar fi mai bine să fie trei serii de divizia B, dar nu mai mult de 8-10 echipe şi şase serii de divizia C, tot pe zone geografice, şi să fie tot de zece echipe care să joace de mai multe ori între ele”, este modul în care Grigoraș ar vedea fotbalul românesc organizat în viitor. Antrenorul Pandurilor vine și cu argumente pentru restructurarea pe care el ar propune-o: „Pentru că ţara e foarte săracă şi bani nu sunt, nu avem aeroporturi, nu avem autostrăzi pentru că nu e infrastructură. Şi ca să faci o singură serie la divizia B sunt nişte cheltuieli fantastice pentru transport. Şi cred că 16 echipe ar fi mult mai elegant decât să faci 14 echipe dintre care să fie 5-6 de prin Bucureşti sau de prin zona Bucureştiului şi să joace nu ştiu ce echipe de câte patru ori şi să aibă 40.000 de spectatori şi să iei posibilitatea unor zone din ţară să nu aibă fotbal de performanţă pentru că nu-şi pot permite datorită infrastructurii inexistente sau distanţei foarte, foarte mari. Eu nu sunt de acord cu ceea ce s-a propus în proporţie de 400%. Asta e părerea mea”, a explicat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.